Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η αλλαγή στη σχεδίαση του Discovery, είναι εμφανής στο μπροστινό μέρος, το οποίο εγκαταλείπει την κλασσική τετραγωνισμένη μούρη που είχε ανέκαθεν

Η αλλαγή στη σχεδίαση του Discovery, είναι εμφανής στο μπροστινό μέρος, το οποίο εγκαταλείπει την κλασσική τετραγωνισμένη μούρη που είχε ανέκαθεν

Το νέο Land Rover Discovery

2.880 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2016)

Με μια φωτογραφία teaser του μπροστινού μέρους του νέου Land Rover Discovery, η βρετανική φίρμα μας προετοιμάζει για την επίσημη παρουσίαση του νέου της μοντέλου.

Το νέο Land Rover Discovery θα κάνει το ντεμπούτο του στο τέλος του μήνα, ακριβώς πριν την έναρξη του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Ωστόσο, η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία, που απεικονίζει το μπροστινό μέρος του βρετανικού SUV. Παρόλο που οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας είχαν προϊδεάσει, σίγουρα είναι ένα μικρό σοκ η αλλαγή στη σχεδίαση του Discovery, το οποίο πλέον εγκαταλείπει την κλασσική τετραγωνισμένη μούρη, που είχε ανέκαθεν.
Η φίρμα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο της SUV, παρά μόνο, μέσω των δηλώσεων του επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, Gerry McGovern, ότι θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των μεγάλων SUV, αφού θα πρόκειται για ένα άκρως επιθυμητό premium όχημα, με έντονη πολυχρηστικότητα και εξαιρετικά SUV χαρακτηριστικά. 
Από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε πάντως, η σχεδίασή του παραπέμπει πιο πολύ σε Discovery Sport και διαθέτει πολλά στοιχεία που είχαμε δει στο πρωτότυπο Discovery Vision Concept το 2014. Παράλληλα, έχει αναπτυχθεί και μια έντονη φημολογία πως η Land Rover θα λανσάρει και μια πιο σκληροπυρηνική εκτός δρόμου έκδοση από το τμήμα της, Special Vehicle Operations division.
Κάτω από το καπό του νέου Discovery, αναμένεται να υπάρχει η γνωστή γκάμα των τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων συνόλων πετρελαίου και βενζίνης 3 και 5 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL