Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Mitsubishi Eclipse;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Mitsubishi Eclipse;

3.354 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2022)

To Μitsubishi Eclipse το «ορθόδοξο» (όχι το crossover), σταμάτησε να παράγεται το 2011 και ήδη υπάρχουν φωνές που θέλουν την αναγέννησή του. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;

Επιστροφή για το sportscar της Mitsubishi;

To πρώτο Mitsubishi Eclipse παρουσιάστηκε το 1989 και όπως και δεύτερη γενιά του, αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια της στενής συνεργασίας που είχε η ιαπωνική φίρμα με την Chrysler. Η τρίτη γενιά μοιραζόταν και αυτή πολλά κοινά στοιχεία με την αμερικανική εταιρεία και έπρεπε να έρθει η τέταρτη γενιά, μέχρι η Mitsubishi να βασιστεί στην δική της τεχνογνωσία. Το Eclipse Mk4 λανσαρίστηκε το 2005 και παρέμεινε σε παραγωγή μέχρι το 2011.

Με δεδομένο πως η Mitsubishi είναι μέλος της Συμμαχίας Renault-Nissan, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως δεν θα ήταν παράξενο η Mitsubishi να πάρει πρόσβαση στην πλατφόρμα της Nissan που χρησιμοποιεί το Z sportscar και να φέρει στις αγορές ένα νέο Eclipse.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμπνευσμένο από το Nissan Z και το Mitsubishi XFC concept

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της ιστοσελίδας kolesa.ru και απεικονίζουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το Eclipse στην πέμπτη του γενιά. Οι ομοιότητες με το Nissan Z είναι ολοφάνερες, ωστόσο το Eclipse έχει διαφορετικό μπροστινό πρόβολο και τα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω είναι εμπνευσμένα από το Mitsubishi XFC concept.

Ηλεκτρικό ή με V6 μοτέρ;

Το kolesa.ru θεωρεί πως θα ήταν φρόνιμο το Eclipse να αναγεννηθεί ως ηλεκτρικό, ωστόσο δεν θα ήταν περίεργο να δούμε στο μηχανοστάσιο τον ίδιο V6 κινητήρα των 3,0 λίτρων που χρησιμοποιεί η Nissan στο Z.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
OPEL