Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο πρωτότυπο φουτουριστικής σχεδίασης της Renault εντοπίστηκε στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Η γαλλική φίρμα αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το νέο της concept.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει για τι ακριβώς όχημα πρόκειται.

Περισσότερες πληροφορίες όταν ξεκινήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2018.

Το νέο concept της Renault στη Γενεύη

1.704 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Ένα νέο πρωτότυπο φουτουριστικής σχεδίασης της Renault εντοπίστηκε στους δρόμους της Βαρκελώνης, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει πως τελικά θα κάνει το ντεμπούτο του σε λίγες ημέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η γαλλική φίρμα αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το νέο της concept, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές των διεθνών μέσων, σημείωσε πως το μοντέλο ενσαρκώνει το όραμά της για την μελλοντική κινητικότητα στις πόλεις, ενώ υπογράμμισε πως το πρωτότυπο έχει κατασκευαστεί με γνώμονα να κάνει ευκολότερη τη ζωή των πελατών της.
 
Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει για τι ακριβώς όχημα πρόκειται, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο για ένα αυτόνομο αυτοκίνητο, το οποίο θα αποτελεί μέρος μιας υπηρεσίας μεταφοράς ανθρώπων.
Εκτός από το συγκεκριμένο concept η φίρμα έχει ήδη αποκαλύψει πως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 6 Μαρτίου, θα παρουσιάσει και το ισχυρότερο μέχρι στιγμής Zoe R110, αλλά και τα πιο γνωστά Captur και Scénic με τον νέο κινητήρα Energy TCe 1.3-λίτρων που αναπτύχθηκε ύστερα από τη συνεργασία της γαλλικής μάρκας με τη Daimler.
 
Περισσότερες πληροφορίες όταν ξεκινήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2018, μείνετε συντονισμένοι.  

Autotriti.gr
NISSAN