Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέες πληροφορίες για το λανσάρισμα της νέας Toyota Supra.

Νέες πληροφορίες για το λανσάρισμα της νέας Toyota Supra.

Toyota Supra: Έρχεται τον Οκτώβριο!

15.550 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2017)

Το θρυλικό sports car της Toyota λέγεται ότι επιστρέφει με κάθε επισημότητα, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο στην έκθεση του Τόκιο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Toyota Supra, έκαναν την εμφάνισή τους σε διεθνή μέσα του ειδικού τύπου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το νέο Supra θα λανσαριστεί, επίσημα και σε μορφή concept, τον Οκτώβριο και στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι το νέο μοντέλο θα βασίζεται εμφανισιακά στο FT-1 Concept το οποίο είχε παρουσιαστεί το 2014, άρα θα είναι ένα 2θυρο coupe με στυλ κάθε άλλο παρά «συντηρητικό».

Καθώς το νέο μοντέλο αναπτύσσεται σε συνεργασία με την BMW, λεπτομέρειες για τα μηχανικά του μέρη δεν έχουν δημοσιευθεί. Τα περισσότερα σενάρια συγκλίνουν στο ότι 3 κινητήρες θα γίνουν διαθέσιμοι: ένας 4κύλινδρος 2 λίτρων και ένας V6 3 λίτρων ισχύος 258 και 344 ίππων αντίστοιχα, με μια υβριδική μονάδα 2,5 λίτρων να συμπληρώνει τις επιλογές.

Μαζί με το Supra, η Toyota αναμένεται να παρουσιάσει και δύο ακόμη concept στο Τόκιο, με το πρώτο να αποτελεί μια μικρή έκδοση του GT86, ενώ το δεύτερο θα είναι μια Corolla σε GTi έκδοση με κινητήρα 2 λίτρων και 250 ίππων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing