Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

VW: Νέα βασική έκδοση για τα Taigo, T-Cross και T-Roc - Οι τιμές τους

 Σχολιάστε 
2.171 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2024)
VW: Νέα βασική έκδοση για τα Taigo, T-Cross και T-Roc - Οι τιμές τους
3 Φωτογραφίες »

- Στην ελληνική αγορά η νέα βασική έκδοση Essential.
- Γεμάτος βασικός εξοπλισμός.
- Με τέσσερα χρόνια εγγύηση.
- Δείτε τις τιμές τους.

Η έκδοση Essential διαθέσιμη στα τρία μικρά SUV της VW

Νέα βασική έκδοση απέκτησαν τα Volkswagen Taigo, T-Cross και T-Roc στην ελληνική αγορά, με το εξοπλιστικό επίπεδο Essential να προστίθεται στην γκάμα των τριών μικρών SUV. Θυμίζουμε πως νωρίτερα την ίδια έκδοση είχαν αποκτήσει και τα Tiguan και Golf.

Οι νέες εκδόσεις Essential διατίθενται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης (TSI) 95 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων για τα Taigo και T-Cross. Το T-Roc διατίθεται με έναν κινητήρα βενζίνης 1.0 TSI των 116 ίππων, καθώς και μΆ έναν κινητήρα diesel 2,0 λίτρων TDI με ίδια ιπποδύναμη (116 άλογα). Οι δύο αυτοί κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Τι περιλαμβάνει η έκδοση Essential

Ενδεικτικά, ο βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Essential περιλαμβάνει: Προβολείς LED& πίσω φώτα τεχνολογίας LED, σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρους με σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και λειτουργία αναγνώρισης πεζών, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, Lane assist – Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, με ενεργή υποβοήθηση στο τιμόνι, αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω, κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, σύστημα Infotainment “Composition” με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη DAB+, προβολή και χειρισμός εφαρμογών smartphone (Google Android Auto και Apple Car Play) και ψηφιακές υπηρεσίες Volkswagen Connect.

Οι τιμές τους

Σε ότι αφορά τις τιμές των Taigo, T-Cross και T-Roc στη νέα βασική έκδοση Essential, αυτές ορίζονται από 19.500 ευρώ, 19.950 ευρώ και 25.700 ευρώ, αντίστοιχα για το κάθε μοντέλο. Οι εκδόσεις Essential, όπως και όλα τα μοντέλα της Volkswagen, συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Στην ελληνική αγορά περισσότερες εκδόσεις και κινητήρες

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως στη γκάμα της Volkswagen προστίθενται και οι παρακάτω κινητήρες/εκδόσεις ανά μοντέλο.
Ειδικότερα:

  • Ο χειροκίνητος κινητήρας βενζίνης 1.0 TSI με ισχύ 116PS θα είναι πλέον διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στις εκδόσεις Life, More και Style για το Taigo.
  • Ο κινητήρας βενζίνης 1.5 TSI 150PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG που είχε αρχικά λανσαριστεί μόνο στην R-Line, τώρα θα διατίθεται και στις εκδόσεις Life και More στο T-Cross.
  • Ο 2.0 TDI κινητήρας πετρελαίου με 116 PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων λανσάρεται και στην έκδοση Life του T-Roc πέρα από την εισαγωγική Essential.
  • 2.0 TSI κινητήρας βενζίνης 4MOTION με 265 PS και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG στο Tiguan.

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL