Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Nissan γιορτάζει τα 40 χρόνια της NISMO με έκθεση θρυλικών μοντέλων!

 Σχολιάστε 
1.372 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2024)
Η Nissan γιορτάζει τα 40 χρόνια της NISMO με έκθεση θρυλικών μοντέλων!
12 Φωτογραφίες »

- 40άρισε η NISMO και η Nissan γιορτάζει.
- Ξεχωριστά μοντέλα της NISMO προβάλλονται σε έκθεση.
- Η έκθεση ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου.
- Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν με το Φεστιβάλ NISMO 2024.

40άρισε η NISMO και η Nissan γιορτάζει

Το τμήμα NISMO της Nissan συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1984) και για να γιορτάσει το γεγονός η ιαπωνική μάρκα ξεκίνησε μία εντυπωσιακή έκθεση, όπου μπορεί κάποιος να δει μερικά από τα εμβληματικότερα μοντέλα της.

Ξεχωριστά μοντέλα της NISMO προβάλλονται σε έκθεση

Συγκεκριμένα, για τον εορτασμό της επετείου, οι επισκέπτες της Nissan στα κεντρικά γραφεία στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας μπορούν να δουν μια ποικιλία μοντέλων NISMO όπως το εξαιρετικά σπάνιο NISMO 270R και το μοναδικό NISMO 400R. Μαζί τους θα είναι και θρύλοι των αγώνων όπως το Nissan R390 GT1, το οποίο πήρε την 3η θέση στο 24 Hours of Le Mans του 1998, το Nissan R91CP το οποίο κέρδισε το 24 Hours of Daytona και το Calsonic Skyline GT-R Group A,τον κυρίαρχο του Japan Touring Car Championship (JTCC).

Η έκθεση ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου

Επιπλέον, εκτίθενται οχήματα από την τρέχουσα σειρά μοντέλων της NISMO στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένων των Ariya NISMO, Aura NISMO και Fairlady Z NISMO. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν με το Φεστιβάλ NISMO 2024

Από κει και μετά η γιορτή συνεχίζεται με το Φεστιβάλ NISMO 2024, που έχει προγραμματιστεί την 1η Δεκεμβρίου στην πίστα Fuji International Speedway (στην επαρχία Shizuoka). Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην 40η επέτειο της NISMO, αποτίοντας φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά της μάρκας, τα αγωνιστικά επιτεύγματα και την εξέλιξη αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Hyundai
Ford