Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Jeep Wrangler από τη Voltron Motors
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Wrangler από τη Voltron Motors

Wrangler σαν διαμάντι !

3.256 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Η Voltron Motors, ανέλαβε να πειραματιστεί πάνω σε ένα Jeep Wrangler και ίσως να το παραέκανε, καθώς το αποτέλεσμα μοιάζει εξωπραγματικό για ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Όλοι έχουμε στο νου μας το Jeep Wrangler, σαν ένα «ανθεκτικό» τζιπ που πηγαίνει παντού και σίγουρα δεν αιχμαλωτίζει τα βλέμματα των περαστικών. Στη προκειμένη περίπτωση όμως τα δεδομένα αλλάζουν εντελώς.

Jeep Wrangler από τη Voltron Motors

Jeep Wrangler από τη Voltron Motors

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το Wrangler Unlimited Sport των παρακάτω φωτογραφιών διατίθεται προς πώληση μέσω του E-Bay και το βελτιωτικό κιτ το οποίο έχει λάβει προέρχεται από την Voltron Motors.
Χαρακτηριστικά στοιχεία του είναι ο συνδυασμός των αποχρώσεων του λευκού και του μπλε καθώς και οι τεράστιοι τροχοί με τα καθαρόαιμα Οff-Road ελαστικά.
Το βελτιωτικό πακέτο ολοκληρώνεται με το σετ αναρτήσεων της Racing Fox, ηχεία της Alpine, αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης από την Apple CarPlay και ένα εξ ολοκλήρου δερμάτινο σαλόνι.

Η βασική έκδοση του Wrangler κοστολογείται στις 23.000 ευρώ, όμως εάν κάποιος επιθυμεί να «ντύσει» το τζιπ με το κοστούμι της Voltron Motors, η τιμή εκτοξεύεται στις 58.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen