Δοκιμή: Peugeot 508 GT Line

80.120 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2019)

Αντιρρησίας συνείδησης… Η Peugeot επιμένει στα σεντάν και επιστρέφει σε αυτή την κατηγορία με το εξαιρετικά ενδιαφέρον 508. Eιδικότερα στην έκδοση GT Line με τον 1.600άρη κινητήρα βενζίνης των 180 ίππων…

H Peugeot δίνει «ζωή» στα σεντάν επαναφέροντας μια ξεχωριστή πρόταση. Το Peugeot 508 είναι ένα μεσαίο σεντάν με κουπέ αισθητική και premium χαρακτήρα το οποίο μπαίνει «σφήνα» στο κατεστημένο της κατηγορίας. Το δοκιμάζουμε στην πλούσια και δυναμική αισθητικά έκδοση GT Line με τον βασικό βενζινοκινητήρα της γκάμας του, τον 1,6 λτ. με τους 180 ίππους και το αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο. 

Αισθητικά αυτή η έκδοση ξεχωρίζει από τα φιμέ πίσω κρύσταλλα, τους μαύρους καθρέφτες τις 18ιντσών ζάντες, καθώς και από τις πιο σπορ απολήξεις των εξατμίσεων. Μπορεί αυτές οι επεμβάσεις να είναι λίγες σε αριθμό, αρκούν ωστόσο να τονίσουν ακόμα περισσότερο τον δυναμικό και επιβλητικό χαρακτήρα του Peugeot 508. Το μακρύ καπό, ο εντυπωσιακός προφυλακτήρας και τα εξίσου ξεχωριστά φώτα (εμπρός και πίσω) σε συνδυασμό με την  κουπέ σχεδίαση στο πίσω μέρος, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του 508 και σε αυτή την έκδοση. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto