ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Heidfeld πιστεύει ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση για την επόμενη σεζόν, αλλά γνωρίζει καλά ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

O Heidfeld πιστεύει ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση για την επόμενη σεζόν, αλλά γνωρίζει καλά ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ένα cockpit για τον Heidfeld

(15/9/2011)

Ο Nick Heidfeld, μετά από την αιφνίδια απομάκρυνσή του από τη Renault, βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση εύρεσης «στέγης» για την επόμενη χρονιά.

O Nick Heidfeld προσπαθεί να βρει ένα cockpit για να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά. Ο Γερμανός πιλότος αντικαταστάθηκε αιφνίδια, οπως έχουμε αναφέρει ξανά, από τη Renault με τη θέση του να παίρνει ο ανηψιός του Ayrton Senna, o Brunno. Σίγουρα, αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποια ομάδα να συνεργαστεί, αφού όλες σχεδόν έχουν βρει τους οδηγούς τους. Ο Heidfeld θεωρείται αρκετά έμπειρος στο χώρο, αλλά την τελευταία φορά που ολοκλήρωσε μια αγωνιστική σεζόν ήταν το 2009 με την BMW Sauber. O Heidfeld πιστεύει ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση για το επόμενο πρωτάθλημα F1, αλλά γνωρίζει καλά ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες. Όσον αφορά στους χορηγούς που μπορεί να έχει, δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται για το άτομό του, αλλά είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς άλλες ομάδες, που μπορούν να ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη της ομάδας τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

HUYNDAI
VW