Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στη SEMA βρίσκεται και το PM Lifestyle Veloster, όπως το «πείραξαν» οι φοιτητές του Universal Technical Institute.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη SEMA βρίσκεται και το PM Lifestyle Veloster, όπως το «πείραξαν» οι φοιτητές του Universal Technical Institute.

Πρόγευση του Hyundai Veloster turbo

(7/10/2011)

Πάρτε μια πρόγευση για το πώς μπορεί να μοιάζει η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του Veloster που ετοιμάζει η Hyundai, μέσω των βελτιωμένων του εκδόσεων που θα δούμε στην έκθεση SEMA.

Ξέρουμε ήδη πως η Hyundai σχεδιάζει να λανσάρει μια πιο ισχυρή εκδοχή του νέου της sports car, του Veloster, η οποία θα φέρει ένα turbo μοτέρ 1,6 λτ. απόδοσης 208 ίππων, που θα της επιτρέπει να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 7 δλ.

To ARK Performance Veloster Turbo έγινε σε συνεργασία με τη Hyundai και μας δείχνει πώς μπορεί να μοιάζει το turbo Veloster.

To ARK Performance Veloster Turbo έγινε σε συνεργασία με τη Hyundai και μας δείχνει πώς μπορεί να μοιάζει το turbo Veloster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επειδή, όμως, δεν έχουμε ακόμα κάποια φωτογραφία της επίσης – εργοστασιακής του μορφής, θα πρέπει να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας μέσω των after market βελτιωτικών προτάσεων γύρω από το αυτοκίνητο, οι οποίες θα κάνουν ντεμπούτο στην επερχόμενη έκθεση tuned cars του Λας Βέγκας, την περίφημη SEMA.
ARK Performance Veloster Turbo
Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας το ARK Performance Veloster Turbo. Ανάμεσα στις πολλές τροποποιημένες εκδοχές του Veloster που αναμένεται να δούμε στη SEMA, η συγκεκριμένη είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς έγινε από τη Hyundai σε συνεργασία με την ARK Performance. Με την προσθήκη τουρμπίνας στο 1.600άρι μοτέρ, η απόδοσή του ανέβηκε από τους 138 στους 210 ίππους. Επιπλέον, αλλαγές έγιναν στην ανάρτηση και στα φρένα, ενώ τοποθετήθηκε ένα εντυπωσιακό body kit και καινούργιες ζάντες αλουμινίου.
PM Lifestyle Veloster
¶λλη μια ειδική εκδοχή του Veloster που θα δούμε στη SEMA είναι αυτή της εκδοτικής εταιρείας PM Lifestyle. Η προσέγγιση της εν λόγω εταιρείας, όμως, θα είναι διαφορετική, καθώς η εταιρεία που εκδίδει το περιοδικό «Wrecked Magazine» συνεργάστηκε με φοιτητές του Universal Technical Institute (UTI), ώστε να παρουσιάσει τροποποιήσεις που μπορούν να γίνουν ακόμα και στο γκαράζ του σπιτιού. Ανάμεσα στις αλλαγές που φέρει το συγκεκριμένο Veloster είναι η αύξηση της απόδοσης του κινητήρα του στους 163 ίππους, η ιδιαίτερη βαφή του, το καπό από ανθρακονήματα, το πλήρες αεροδυναμικό κιτ, οι νέοι τροχοί και το δερμάτινο εσωτερικό. Μετά τη SEMA, το PM Lifestyle Veloster θα κάνει μια 3ετή περιοδεία με το UTI, κάνοντας περισσότερες από 120 δημόσιες εμφανίσεις.
Toyota
Autotriti.gr