ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Καλή η εικόνα της Mercedes GP και της Renault στη Suzuka, όχι όμως και της Force India.

Καλή η εικόνα της Mercedes GP και της Renault στη Suzuka, όχι όμως και της Force India.

Ο αγώνας των Mercedes GP, Force India και Renault

(10/10/2011)

Πολύ καλή η εικόνα της Mercedes GP στον αγώνα της Suzuka, ενώ η Force India δεν έλαβε κανέναν βαθμό από τον αγώνα, αφήνοντας τη Renault να ανοίξει τη διαφορά της.

Mercedes GP

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Mercedes GP χάρισε ένα μονοθέσιο στον Michael Schumacher, ο οποίος με τη σειρά του κατάφερε και το πίεσε τόσο ώστε να κερδίσει την 6η θέση. Από την άλλη, ο Nico Rosberg που ξεκίνησε από την τελευταία θέση του grid κατάφερε να μπει στη βαθμολογούμενη 10άδα και συγκεκριμένα στη θέση 10. Η γερμανική ομάδα δούλεψε σκληρά και πήρε μια καλή θέση.

Force India
H Force India ξεκίνησε αρκετά δυνατά και με αρκετή αισιοδοξία από τους ανθρώπους της ινδικής ομάδας. Τελικά, παρά την μάχη που έδωσαν τα μονοθέσια δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν βαθμούς από τη Suzuka. Οι δύο οδηγοί έφτασαν αρκετά κοντά στην πηγή, αλλά δεν μπόρεσαν να πιούνε νερό, αφού ο Sutil τερμάτισε στηνμ 11η θέση και ο Di Resta στη 12η.

Renault
Βελτιωμένη εμφανίστηκε η Renault στον αγώνα της Ιαπωνίας και αυτό φάνηκε και από τις ελεύθερες δοκιμές, καθώς και από τις κατατακτήριες. Με καλή στρατηγική ο Vitaly Petrov τερμάτισε στην 9η θέση, χαρίζοντας στην ομάδα του 2 βαθμούς. Από την άλλη, ο Bruno Senna δεν κατάφερε μαζέψει και αυτός βαθμούς.
HUYNDAI
VW