ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η γερμανική φίρμα θα ονομάζεται από το 2012, Mercedes AMG Petronas.

Η γερμανική φίρμα θα ονομάζεται από το 2012, Mercedes AMG Petronas.

Αλλαγή ονομασίας και για τη Mercedes

(6/12/2011)

Μετά από τις Lotus, Caterham και Marussia, σειρά πήρε και η Mercedes στην αλλαγή του ονόματος. Έτσι για το πρωτάθλημα του 2012, η γερμανική ομάδα θα ονομάζεται Mercedes AMG Petronas.

Η γερμανική ομάδα θα ονομάζεται επίσημα, από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Η AMG είναι γνωστή από τη βελτίωση που αναλαμβάνει στα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, ενώ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εδώ και πολλά χρόνια, η αγωνιστική ομάδα του DTM ονομάζεται Mercedes-AMG, η οποία έχει κατακτήσει 165 νίκες και 32 τίτλους. Επίσης, από τα 1996 παρακολουθούμε τα μοντέλα της AMG στο ρόλο των αυτοκινήτων ασφαλείας, καθώς και των ιατρικών αυτοκινήτων της Formula 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Να αναφέρουμε πως η AMG ήταν παρούσα κατά την κατασκευή των κινητήρων στο εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων στη Μ.Βρετανία όλων αυτών των χρόνων. Όσον αφορά για το νέο μονοθέσιο της ομάδας, το W03 θα πατήσει την άσφαλτο στα τέλη Φεβρουαρίου. Τέλος, να ενημερώσουμε ότι η AMG ιδρύθηκε το 1967 και είναι θυγατρική εταιρεία της Daimer AG.
FORD
LINGLONG VS UNIROYAL