ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η επίσημη παρουσίαση του Audi RS4 Avant θα γίνει αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επίσημη παρουσίαση του Audi RS4 Avant θα γίνει αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.

Audi RS4 Avant 2012

(15/2/2012)

Πριν το επίσημο ντεμπούτο του RS4 Avant, που θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτων στη Γενεύη, η Audi δημοσίευσε επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες της εκρηκτικής έκδοσης του Α4 Avant.

Στις αρχές Μαρτίου, στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Audi RS4 Avant, που αποτελεί την τρίτη γενιά της γρήγορης Avant έκδοσης του Α4. Εμφανισιακά έχει γίνει λίγο πιο επιθετικό, αφού φορά ένα ολοκληρωμένο body kit με μια εξάγωνη κυψελοειδή γρίλια και με αλουμινένιο ματ πλαίσιο, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει δύο μεγάλες απολήξεις των εξατμίσεων. Επίσης, οι διαστάσεις του έχουν αυξηθεί ελάχιστα από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το αμάξωμα έχει χαμηλώσει κατά 20 χλστ.

Η τιμή του στη Γερμανία θα ξεκινά από τα 76.600 ευρώ.

Η τιμή του στη Γερμανία θα ξεκινά από τα 76.600 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Μηχανικά, δανείζεται τον κινητήρα του RS5, που είναι ο ατμοσφαιρικός 4,2 λίτρων με την απόδοση να φτάνει τους 450 ίππους και τη ροπή στα 430 Nm. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο S-Tronic και μοιράζει την κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς. Τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα την ολοκληρώνει σε μόλις 4,7 δλ. και αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα σε τελική ταχύτητα, ενώ η μέση κατανάλωση φτάνει τα 11λτ./100 χλμ.

Η τιμή του θα ξεκινήσει στα 76.600 ευρώ στη Γερμανία και οι πωλήσεις του δυνατού Audi θα αρχίσουν το φθινόπωρο του 2012.
JEEP
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS