ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Aυτό είναι το πρωτότυπο Α1 quattro. Στοιχεία από τη δυναμική εμφάνιση θα δούμε και στο S1.

Aυτό είναι το πρωτότυπο Α1 quattro. Στοιχεία από τη δυναμική εμφάνιση θα δούμε και στο S1.

To 2013 το Audi S1

(17/2/2012)

Λίγα στοιχεία σχετικά με μια νέα κορυφαία έκδοση S1 του μικρού μοντέλου της Audi ήρθαν στο προσκήνιο. Το μικρό σπορ αυτοκίνητο θα το δούμε το 2013 με μοτέρ ισχύος άνω των 200 ίππων.

Εκτός από premium, το A1 έχει δείξει ότι ενσωματώνει με απόλυτη επιτυχία και σπορ ύφος. Με αυτό το δεδομένο, η Audi στοχεύει το 2013 να παρουσιάσει το S1, έκδοση η οποία θα τοποθετηθεί απευθείας στην κορυφή της γκάμας του μικρού της μοντέλου. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες που συνοδεύουν το αυτοκίνητο για την ώρα είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα έχει σπορ στήσιμο και μοτέρ 1,4 λίτρων τούρμπο με ισχύ διαμορφωμένη κοντά στους 200 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Aν παρόλα αυτά θεωρείται πως το S1 δεν θα σας καλύψει, τότε δεν έχετε παρα να περιμένετε μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση πιθανόν με την κωδική ονομασία RS1. Για αυτή δεν υπάρχει τίποτε στο προσκήνιο και μάλλον όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει και ο ανταγωνισμός της Audi στον τομέα αυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς το επιτυχημένο εμπορικά Mini, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το τι τελικά θα κάνει η Mercedes στο κομμάτι αυτό.
Hyundai
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI