Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Ford Transit Connect που αναμένεται στις αγορές της ΕΕ προς του τέλος του 2013 θα εξακολουθήσει να προσφέρεται με δύο τύπους μεταξονίου.

Το νέο Ford Transit Connect που αναμένεται στις αγορές της ΕΕ προς του τέλος του 2013 θα εξακολουθήσει να προσφέρεται με δύο τύπους μεταξονίου.

1,0 EcoBoost για το Transit Connect

4.153 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2013)

Έως το τέλος του 2013 αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ το νέο Ford Transit Connect που θα εφοδιάζεται με κινητήρες πετρελαίου (1,6λτ.) και βενζίνης (1,0 και 1,6 λτ.).

Το Ford Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

mso-ansi-language:EN-US">TransitConnect έχεικαταφέρει να σημειώσει μια εξαιρετική εμπορική πορεία τόσο στην ελληνική αγοράτων Vanette όσοκαι σε παγκόσμιο επίπεδο και η νέα γενιά του που θα λανσαριστεί στις διάφορεςαγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2013, αποτελεί ένα από τα πολύ-αναμενόμεναελαφρά επαγγελματικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που η Ford έχειδημοσιοποιήσει μέχρι στιγμής, το νέο Transit Connectθα εξακολουθήσει να προσφέρεται με δύοτύπους μεταξονίου (SWB και LWB).

Το Transit Connect SWB θα έχει μήκος αμαξώματος 4.418 χλστ. και μεταξονίου2.662 χλστ. ενώ οι εκδόσεις LWB θα έχουν μήκος αμαξώματος 4.818 χλστ. και μεταξονίου3.062 χλστ. αντίστοιχα.

Τα εν λόγω δεδομέναμεταφράζονται με μέγιστο χώρο φόρτωσης της τάξης των 2,9 κ.μ για τις εκδόσεις SWB και 3,5 κ.μ. για τις εκδόσεις LWB μετο μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης να ανέρχεται στα 3,0μ. και 3,5μ.αντίστοιχα, χάρη στην αναδίπλωση και του καθίσματος του συνοδηγού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

fiat
OPEL