Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

4 SUV που ευχαριστιέσαι οδήγηση: Tonale, Formentor, Puma & C-HR

 Σχολιάστε 
53.232 Επισκέψεις στο άρθρο
4 SUV που ευχαριστιέσαι οδήγηση: Tonale, Formentor, Puma & C-HR
2 Φωτογραφίες »

- Η Alfa Romeo Tonale είναι το πιο fun to drive οικογενειακό SUV, έχει το ρεκόρ της κατηγορίας στο Elk Test
- Στα μικρά SUV ξεχωρίζει το Ford Puma με το «ξυραφένιο» τιμόνι & τη σπορ ανάρτηση
- Πολύ βελτιωμένη οδηγική αίσθηση έχει το νέο Toyota C-HR, που βελτίωσε 3 χλμ./ώρα την επίδοσή του σε σχέση με την προηγούμενη γενιά
- Οδική συμπεριφορά & στρίψιμο που θυμίζει hatchback έχει το CUPRA Formentor

Η Alfa Romeo Tonale είναι το πιο fun to drive οικογενειακό SUV, έχει το ρεκόρ της κατηγορίας στο Elk Test

Το Elk Test είναι ένας αντικειμενικός τρόπος να αξιολογήσεις την οδική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου και το AutoΤρίτη είναι το μοναδικό Μέσο στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τη δοκιμασία αυτή (στα ελληνικά δοκιμασία αποφυγής κινδύνου) όπου αξιολογείται το κράτημα του μοντέλου σε έναν απότομο ελιγμό. Μάλιστα στην πράξη, με όσο περισσότερα χιλιόμετρα στρίβεις και μένεις εντός πορείας, τόσο πιο ευχάριστη (fun to drive) οδηγική αίσθηση έχεις. Φυσικά, η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από «στήσιμο» του αυτοκινήτου, αλλά και από τα λάστιχα που αυτό φοράει.
 
Η Alfa Romeo Tonale έχει το ρεκόρ και την καλύτερη πετυχημένη επίδοση (78,5 χλμ./ώρα) στην κατηγορία των οικογενειακών SUV. Σαν γενική εικόνα η «Ιταλίδα» εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα και την προβλεψιμότητά της, αξιοποιώντας το ακριβές εμπρός σύστημα και την άφθονη πρόσφυση από τα φαρδιά μετατρόχια.

Στα μικρά SUV ξεχωρίζει το Ford Puma με το «ξυραφένιο» τιμόνι & τη σπορ ανάρτηση

Στο segment των μικρών SUV, η πρωτιά ανήκει στο Ford Puma (77 χλμ./ώρα). Αρωγός στην fun to drive οδική συμπεριφορά του μικρού SUV της Ford είναι η σπορ ανάρτηση ST-Line, που είναι πιο χαμηλωμένη από την εισαγωγική Titanium. Έτσι είναι και πιο αποτελεσματική, υλοποιώντας στο ακέραιο κάθε εντολή που περνά ο οδηγός από το «ξυραφένιο» τιμόνι του Puma.


Το AutoΤρίτη πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη δοκιμασία στον πιστοποιημένο χώρο της σχολής ασφαλούς οδήγησης «Driving Academy», στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής.
2 Φωτογραφίες »

Το AutoΤρίτη πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη δοκιμασία στον πιστοποιημένο χώρο της σχολής ασφαλούς οδήγησης «Driving Academy», στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Πολύ βελτιωμένη οδηγική αίσθηση έχει το νέο Toyota C-HR, που βελτίωσε 3 χλμ./ώρα την επίδοσή του σε σχέση με την προηγούμενη γενιά

Επιστρέφουμε στα οικογενειακά SUV, εκεί όπου το νέο Toyota C-HR ξεχώρισε, βελτιώνοντας κατά πολύ την επίδοση της προηγούμενης γενιάς του (76 χλμ./ώρα). Για να προκύψει αυτή η επίδοση χρειάστηκε μεν η δραστική συμμετοχή του ESP, όμως η τελική αίσθηση μόνο ξύλινη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με το νέο C-HR να προβάλλει, πια, και δυναμική οδηγική αίσθηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
Autotriti.gr