Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διακριτικές θα είναι οι αισθητικές αλλαγές στο νέο Santa FE.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διακριτικές θα είναι οι αισθητικές αλλαγές στο νέο Santa FE.

Το ανανεωμένο Hyundai Santa Fe

(17/6/2009)

Η ναυαρχίδα των SUV της Hyundai αποκτά πιο φρέσκια εμφάνιση και νέους κινητήρες. Το ανανεωμένο Hyundai Santa Fe θα βγει στην παραγωγή το 2010 και παρόλο που οι αισθητικές αλλαγές είναι διακριτικές, υπόσχονται να δώσουν νέα πνοή στη γκάμα του μοντέλου.

Το Hyundai Santa Fe έκανε την επίσημη πρώτη του το 2001, τέσσερα χρόνια μετά (2005) δέχθηκε μια ελαφριά ανανέωση, ενώ το 2006 παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ η υπάρχουσα γενιά. Μετά λοιπόν από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή για να προβεί η εταιρεία στο «καθιερωμένο» facelift.

Το μοντέλο θα βγει το 2010. Σημαντική είναι η επέκταση της γκάμς των κινητήριων συνόλων.

Το μοντέλο θα βγει το 2010. Σημαντική είναι η επέκταση της γκάμς των κινητήριων συνόλων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι εξωτερικές αλλαγές στο μοντέλο είναι διακριτικές, ωστόσο καταφέρνουν και δίνουν την αναγκαία φρεσκάδα. Συγκεκριμένα, αυτές επικεντρώνονται στην γρίλια της μάσκας, η οποία αποκτά μία επιπλέον οριζόντια λωρίδα, τους προβολείς ομίχλης (δεν είναι ενσωματωμένοι στον προφυλακτήρα, αλλά τοποθετημένοι σε μαύρο πλαίσιο), στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και τους μεγαλύτερους εξωτερικούς καθρέπτες στους οποίος θα εδρεύουν τα φλας. Εκτός αυτών, φημολογείται ότι επανασχεδιασμένα θα είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα ενώ αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, για αυτές όμως επίσημες φωτογραφίες ακόμη δεν υπάρχουν.
Τέλος, αλλαγές αναμένονται και αναφορικά με τα κινητήρα σύνολα. Θα παραμείνουν δηλαδή τα υπάρχοντα βενζίνης των 2,7 και 3,3 λίτρων, μεγαλύτερη όμως θα είναι η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων. Ο 2.2 θα ανεβάσει την ιπποδύναμη από τους 155 στους 200 περίπου ίππους, ενώ θα προστεθεί ένας μικρότερος δίλιτρος που θα αποδίδει 184 ίππους και θα έχει 392 Nm ροπής.
Στην παραγωγή θα βγει το μοντέλο το 2010.
Hyundai
E-DUCATO CARGO BOX