Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην παραγωγή το 2011, όμως το όνομα Veloster δεν είναι σίγουρο

Στην παραγωγή το 2011, όμως το όνομα Veloster δεν είναι σίγουρο

Το 2011 το Hyundai Veloster

(9/7/2009)

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Hyundai Αμερικής φαίνεται ότι το μικρό Veloster είναι πολύ κοντά στην παραγωγή. Το αυτοκίνητο που γνωρίσαμε ως concept πριν περίπου δύο χρόνια τελικά θα βγει στο δρόμο με κινητήρα 1,6 λίτρων και τέσσερις θέσεις.

Το γνωρίσαμε στην έκθεση του Λος ¶ντζελες το 2007 ως Veloster concept και τότε εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα. Δύο χρόνια αργότερα και με τη φημολογία να γίνεται όλο και πιο έντονη μέσα σε αυτό το διάστημα, έρχονται τα λόγια του John Krafcik (προέδρου της Hyundai Αμερικής) να μας δώσουν την απάντηση. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Το μοντέλο παραγωγής θα μοιάζει με το πρωτότυπο κατά 70-80%, και θα έχει κάποιο μοναδικό στιλιστικό στοιχείο. Μπορεί να είναι οι πόρτες, η οροφή, ή ακόμη και το πίσω μέρος. Θα είναι πάντως κάτι που θα το κάνει μοναδικό στη μικρή κατηγορία».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το Veloster (ή Tiburon, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη) θα είναι μικρότερο από το Genesis, ενώ θα χρησιμοποιεί κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων άμεσου ψεκασμού, με την απόδοση να φτάνει τους 140 ίππους. Συνεχίζοντας ο John Krafcik είπε ότι: «Σκεφτείτε το σαν ένα τετραθέσιο Honda CRX. Θα είναι το αυτοκίνητο με το οποίο θα διασκεδάζετε, ενώ η κατανάλωση θα μένει σε χαμηλό επίπεδο».
Toyota
OPEL