ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Vorsprung durch Musik…

Vorsprung durch Musik…

Η «μελωδική» Audi

(14/7/2009)

Ένα διαφορετικό τρόπο διάλεξε η Audi για να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας της. Αντί της παραγωγής ενός επετειακού μοντέλου, ακολούθησε το δρόμο της μουσικής… Ανέθεσε στους τεχνίτες του αυστριακού μουσικού οίκου Bosendorfer να κατασκευάσουν ένα πιάνο μοναδικό σε στιλ και εμφάνιση.

Η Audi γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας της με ένα ξεχωριστό τρόπο. Δεν κατασκευάζει ένα επετειακό μοντέλο που θα παραχθεί σε ελάχιστο αριθμό κομματιών, αλλά αναθέτει στον αυστριακό μουσικό οίκο να κατασκευάσει ένα μουσικό όργανο, αντάξιο της ποιότητας και της πολυτέλειας που διακρίνει τα οχήματά της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όσον αφορά στον ήχο του, άποψη δεν μπορούμε φυσικά να έχουμε, η εμφάνιση όμως του συγκεκριμένου πιάνου είναι άκρως εντυπωσιακή. Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο τέχνης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και την τιμή του, καθώς ο γερμανικός οίκος επένδυσε 140.000 δολάρια στην κατασκευή του.
Το μουσικό όργανο θα αποκαλυφθεί στο κοινό στις 16 Ιουλίου, στο Audi Forum στο Ίνγκολσταντ, την έδρα της Audi. Έτσι, το motto της Audi Vorsprung durch Technik μπορεί να αλλάξει και να γίνει Vorsprung durch Musik…
Leasing
ESPRINTER 5 THINKS