ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αρκετά αεροδυναμικό θα είναι το σχήμα του νέου μοντέλου, χωρίς τα χαρακτηριστικά του κάθετου παρμπρίζ και της επίπεδης οροφής.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αρκετά αεροδυναμικό θα είναι το σχήμα του νέου μοντέλου, χωρίς τα χαρακτηριστικά του κάθετου παρμπρίζ και της επίπεδης οροφής.

«Έκλεισε» το νέο Mini Coupe

(4/9/2009)

Πριν λίγες μέρες, όταν η Mini γιόρτασε τα 50 χρόνια ζωής της, παρουσίασε ένα πρωτότυπο που δεν ήταν σίγουρα αν θα έβγαινε στην παραγωγή. Σήμερα, η παραγωγή του Mini Coupe, όπως θα ονομάζεται το μοντέλο ανακοινώθηκε και «επίσημα». Επίσημα το μοντέλο θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη.

Μπορεί να μην υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Mini για το νέο Mini Coupe, η επίσκεψη όμως του Norbert Riethofer στο εργοστάσιο της Mini στην Οξφόρδη και η δήλωσή του στους εργαζόμενους ότι «σε λίγο καιρό η γκάμα των μοντέλων που θα κατασκευάζουν θα εμπλουτιστεί με δύο ακόμη μοντέλα», καθιστά την παραγωγή του Mini Coupe δεδομένη.

Δύο θέσεων θα είναι κατά περίπτωση το Mini Coupe.

Δύο θέσεων θα είναι κατά περίπτωση το Mini Coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όσον αφορά λοιπόν στα μοντέλα, σίγουρη είναι η παραγωγή του Mini Coupe, ενώ το δεύτερο θα είναι κατά πάσα περιπτώσει η ανοικτή του εκδοχή. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, αφού το νέο μοντέλο αποχωρίζεται την αμιγώς ρετρό σχεδίαση του παρελθόντος με το κάθετο παρμπρίζ και την επίπεδη οροφή, και διαθέτει πλέον ένα πιο αεροδυναμικό σχήμα με μεγαλύτερη κλίση στο παρμπρίζ και γραμμή οροφής που πέφτει αρμονικά προς τα πίσω. Και χάρη σε αυτήν συντελείται η δεύτερη μεγάλη αλλαγή, η κατάργηση της δεύτερης σειράς των καθισμάτων. Το νέο κουπέ μοντέλο θα είναι στη πιο πιθανή περίπτωση διθέσιο…
Τέλος, όσον αφορά στην ανοικτή του έκδοση, στοιχεία δεν υπάρχουν για αυτή, υποψιαζόμαστε όμως ότι θα φέρει υφασμάτινη οροφή και ότι θα αποθηκεύεται στο χώρο των αποσκευών, αντίθετα δηλαδή με το Mini Cooper Cabrio, στο οποίο «κάθεται» πάνω σε αυτόν. Περισσότερα όμως στοιχεία στην έκθεση της όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα.
Toyota
LEAO & LINGLONG