Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Abarth 695 “Tributo Ferrari”
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Abarth 695 “Tributo Ferrari”

Baby Ferrari…

(10/9/2009)

Όχι, η Ferrari δεν πρόκειται να κατέβει στην κατηγορία των μικρών οχημάτων. Αντίθετα πρόκειται για μια επετειακή έκδοση του Fiat 500 στην οποία το «άρωμα» Ferrari είναι έντονο, αφού αρκετές είναι τόσο οι αισθητικές πινελιές, όσο και οι επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη.

Το Abarth 695 “Tributo Ferrari” αποτελεί μια επετειακή έκδοση του Abarth 500 που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχυθούν οι σχέσεις των δύο ιταλικών «αδελφών» οίκων. ¶λλωστε, στο άκουσμα τόσο της λέξης Abarth, όσο και της Ferrari, αμέσως σου έρχονται στο νου έννοιες όπως πάθος για επιδόσεις, αγωνιστική ψυχή, προσοχή στη λεπτομέρεια και ιταλικό design.

Η έκδοση θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η έκδοση θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αυτές λοιπόν έχουν εφαρμοστεί και στη συγκεκριμένη έκδοση του Abarth 500 που θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Όσον αφορά στο στιλιστικό κομμάτι, οι εμφανισιακές επεμβάσεις επικεντρώνονται στην κόκκινη-Scuderia Red απόχρωση (α λα Ferrari) του αμαξώματος μαζί με τα γκρι stripes στο καπό, στην απόχρωση της μάσκας και του διαχύτη (racing grey), τους ανθρακονημάτινους καθρέπτες και τις 17άρες ζάντες. Στο εσωτερικό από την άλλη, οι αισθητικές πινελιές περιλαμβάνουν νέα μπάκετ καθίσματα της Sabelt, δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές και πίνακα οργάνων με γραμματοσειρά στα πρότυπα της Ferrari.
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.400άρης 16βάλβιδος T-Jet, ο οποίος αποδίδει 180 ίππους και συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο για γρηγορότερες αλλαγές ταχυτήτων. Στα μηχανικά, αλλαγές έχουν γίνει στην ανάρτηση και τα φρένα (4πίστονες δαγκάνες Brembo σε δίσκους 284 χλστ.) ενώ βελτιωμένο, τέλος, είναι το σύστημα εξαγωγής προκειμένου να «δώσει» τόσο σε δύναμη, όσο – ίσως πιο σημαντικό – σε ήχο στα πρότυπα της Ferrari.
Peugeot - Toyota
KIA