Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
¶κρως πολεμική η σχεδίαση του Fiat 500 της Hamann, συνάδει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα και τους 265 ίππους του.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

¶κρως πολεμική η σχεδίαση του Fiat 500 της Hamann, συνάδει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα και τους 265 ίππους του.

500ράκι 265 ίππων!

(21/9/2009)

Αυτό το 500άκι, μετά τις επεμβάσεις του βελτιωτικού οίκου της Hamann, δεν αποτελεί πια ένα καθημερινό… αυτοκινητάκι πόλης, αλλά ένα πύραυλο τσέπης, ένα ανήμερο θηρίο. Με 265 ίππους κάνει ακόμα και το επετειακό Abarth 695 “Tributo Ferrari” να μοιάζει ένα «ήρεμο κατοικίδιο» μπροστά του.

Ο βελτιωτικός οίκος της Hamann ειδικεύεται κυρίως στα γερμανικά μοντέλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αναλαμβάνει και μοντέλα διαφορετικής «καταγωγής». Ένα τέτοιο είναι και το Fiat 500 Abarth, το οποίο μετά τις επεμβάσεις του οίκου, αισθητικές και μηχανικές, έχει μεταμορφωθεί πλήρως, σε βαθμό που μπορεί να κατατροπώσει πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους…

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι διπλές εξατμίσεις και ο επιβλητικός διαχύτης.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι διπλές εξατμίσεις και ο επιβλητικός διαχύτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακόμα και η εξωτερική του εμφάνιση, φωνάζει από μακριά ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο μοντέλο. Ο βελτιωτικός οίκος έχει τοποθετήσει ένα νέο, πολύ πιο άγριο και φουσκωμένο προφυλακτήρα και μάσκα, πλαϊνά skirts, έχει επίσης κάνει τονωτική ένεση στα φτερά εμπρός και πίσω, ενώ στο πίσω μέρος οι τέσσερις (διπλές ανά ζεύγος) απολήξεις της εξάτμισης, προμηνύουν τον πολεμικό χαρακτήρα του μοντέλου.
Το Fiat 500 Largo, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη έκδοση, είναι ένα μοντέλο έτοιμο να ριχθεί στη μάχη και να βγει αλώβητο από αυτή. Έχει άλλωστε και τον κατάλληλο πολεμικό εξοπλισμό, αφού ο κινητήρας του αποδίδει πλέον 265 ίππους στις 5.630 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή ανέρχεται στα 348 Nm στις 4.200 σ.α.λ. Βέβαια, εκτενείς μετατροπές έχουν γίνει σε σύστημα ανάρτησης και πέδησης προκειμένου το μοντέλο να παραμένει ασφαλές στο δρόμο. Στοιχεία τέλος αναφορικά με τις επιδόσεις του μοντέλου δεν έχουν ανακοινωθεί από τον Hamann, σίγουρο όμως είναι ότι αυτές θα είναι τόσο εκρηκτικές που θα μπορούν να κοντράρουν και μεγαλύτερα μοντέλα υψηλών επιδόσεων.
Toyota
NOS AXIZEI