Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Hyundai: 1 εκατομμύριο Μπάλες του Ονείρου

Hyundai: 1 εκατομμύριο Μπάλες του Ονείρου

(10/6/2010)

Η Hyundai Motor Company, μία εταιρία από τους κορυφαίους συνεργάτες της FIFA, εγκαινίασε το πρόγραμμα με τίτλο «1 Εκατομμύριο Μπάλες του Ονείρου για την Αφρική», για να τιμήσει τη χορηγία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική.

Την 1η Ιουνίου 2010, η Γιου Να Κιμ, η χρυσή νικήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ από τη Νότιο Κορέα, δώρισε την πρώτη μπάλα της ενέργειας αυτής. Η Hyundai Motor Company θα δωρίσει στη συνέχεια 1 εκατομμύριο μπάλες ποδοσφαίρου σε παιδιά από την Αφρική μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, όπως αυτός των Ηνωμένων Εθνών (ΗΕ). Οι μπάλες θα παραδοθούν με το ονοματεπώνυμο όσων αγοράζουν ένα αυτοκίνητο Hyundai από το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας και των μελών του micro-website για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ 2010 fifaworldcup.hyundai.com, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό θα διαρκέσει μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός του 1 εκατομμυρίου οπαδών Hyundai παγκοσμίως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων υλοποίησε το πρόγραμμα «1 Εκατομμύριο Μπάλες του Ονείρου για την Αφρική» ως μέρος των προγραμμάτων Μάρκετινγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ 2010 καθώς και για να προσφέρει στους οπαδούς Hyundai παγκοσμίως τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην αφρικανική κοινωνία όπου το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά αντιθέτως ένα ελπιδοφόρο σύμβολο γεμάτο όνειρα για τα παιδιά. &&&& &&&&
Mercedes
NOS AXIZEI