Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ελεύθερη χρήση καυσίμου και ελαστικών

Ελεύθερη χρήση καυσίμου και ελαστικών

(18/2/2011)

Με ανακοίνωσή της, η Εθνική Επιτροπή Αγώνων της ΕΛΠΑ, αναφέρει την αναστολή της υποχρεωτικής χρήσης super αμόλυβδης βενζίνης, την ανάθεση έκδοσης αποτελεσμάτων στην Infomega και την ελεύθερη επιλογή ελαστικών για τους αγώνες ταχύτητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αναλυτικότερα, επειδή δεν ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ώστε να εξασφαλισθεί ενιαίος προμηθευτής καυσίμων στους αγώνες, η ΕΘΕΑ αναστέλλει έως την 1η Σεπτεμβρίου 2011 την υποχρεωτική χρήση στους αγώνες Super αμόλυβδης βενζίνης. Έως τις 31 Αυγούστου 2011 ισχύει η παράγραφος 9.1 του άρθρου 252 του J 2011. ( εγκύκλιος 11/2011 άρθρο 15).

Ακόμη, μετά την αξιολόγηση των τεχνικών προδιαγραφών των συστημάτων για την χρονομέτρηση και την έκδοση αποτελεσμάτων των αγώνων που κατατέθηκαν στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, αποφασίστηκε η ανάθεση στην εταιρεία INFOMEGA της έκδοσης των αποτελεσμάτων όλων των αγώνων του Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ, του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ, του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, του Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του Πρωταθλήματος Καρτ 2011.

Τέλος, μετά την παρέλευση της προθεσμίας κατάθεσης προσφορών για ενιαίο τύπο ελαστικών αγώνων ταχύτητας, η ΕΘΕΑ ανακοίνωσε ότι δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και ως εκ τούτου και για το 2011 τα ελαστικά των αγώνων ταχύτητας είναι ελεύθερα σύμφωνα με τους κανονισμούς.
FORD
OPEL