ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Audi Small Spyder

Audi Small Spyder

(19/5/2011)

Χρησιμοποιώντας ως σχεδιαστική αλλά και τεχνολογική «σπουδή» το ηλεκτρικό plug-in πρωτότυπο e-Tron Spyder, η Audi θα δημιουργήσει ένα καινούριο, μικρών διαστάσεων ανοιχτό αυτοκίνητο (το ονομάζουμε προσωρινά Small Spyder) που, εκτός απροόπτου, θα τοποθετηθεί εμπορικά κάτω από το ΤΤ.

Σχεδιαστικά, αναμένεται πάρα πολύ δυναμικό και σε επίπεδο διαστάσεων δεν αναμένεται να διαφοροποιείται και πολύ από το e-Tron που έχει μήκος 4,06 μέτρα και πλάτος 1,81 μέτρα. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που αναμένεται να περάσει σχεδόν αυτούσιο και στο μοντέλο παραγωγής, είναι οι δύο τονισμένες επιφάνειες πίσω από τα κεφάλια των δύο επιβατών και πάνω από το χώρο που αναδιπλώνεται η υφασμάτινη οροφή του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρόκειται για σχεδιαστικό στοιχείο που, εκτός από εντυπωσιασμό, προσφέρει πολλά και στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου και στο οποίο οφείλεται και το όνομα Spyder. Tέλος, στο Small Spyder παραγωγής θα δούμε κινητήρες TSI με ισχύ από 160 ίππους και άνω, ενώ στο μέλλον, είναι πιθανόν να εξοπλιστεί και με οικολογικά συστήματα. ¶λλωστε, το πρωτότυπο φέρει έναν πανίσχυρο πετρελαιοκινητήρα 300 ίππων που μεταφέρει κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα αλλά και δύο ηλεκτρικά μοτέρ που κινούν τον πίσω άξονα.
To μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2012
Autotriti.gr
NISSAN