Η γνώμη μας

 Σχολιάστε 
69.136 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2024)
Σε κάθε έκδοση της A-Class το Dynamic Select με τα 4 προγράμματα οδήγησης (ECO, Comfort, Sport και Individual) «παίζει» καθοριστικό ρόλο στην συμπεριφορά και την αίσθηση ανάλογα με την επιλεγμένη θέση
2 Φωτογραφίες »

Σε κάθε έκδοση της A-Class το Dynamic Select με τα 4 προγράμματα οδήγησης (ECO, Comfort, Sport και Individual) «παίζει» καθοριστικό ρόλο στην συμπεριφορά και την αίσθηση ανάλογα με την επιλεγμένη θέση.

Τα δύο μοντέλα του συγκριτικού μας «κουβαλάνε» ανεξίτηλο τον premium χαρακτήρα τους, ακόμη και στις εισαγωγικές εκδόσεις (κινητήρων και εξοπλισμών). Αρκεί και μόνο η στάνταρ παρουσία πίσω πολλαπλών συνδέσμων στην ανάρτηση για να αποδείξει πόσο τα υψηλά στάνταρ που θέτουν οι δύο μάρκες. Από εκεί και πέρα, κάθε μοντέλο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.


Η παρουσία πίσω πολλαπλών συνδέσμων και στα δύο μοντέλα εξασφαλίζει άνεση και υψηλή ποιότητα κύλισης.
2 Φωτογραφίες »

Η παρουσία πίσω πολλαπλών συνδέσμων και στα δύο μοντέλα εξασφαλίζει άνεση και υψηλή ποιότητα κύλισης.

 
Η BMW Σειρά 1 (118i) είναι ελαφρώς πιο προσιτή οικονομικά, προσφέροντας και μία πιο φθηνή (αλλά αδύναμη σε άλογα) entry level πρόταση. Από την άλλη πλευρά,  η Mercedes A-Class A 180 έχει πιο ολοκληρωμένο και σύγχρονο προφίλ, με hi-tech καμπίνα, καλύτερο εξοπλισμό και σχετικά πιο ευρύχωρη καμπίνα για τους πίσω επιβάτες.

Σελίδα 1Αιώνιο δίλημμα: BMW Σειρά 1 ή Mercedes A-Class στα 136 άλογα;
Σελίδα 2Εσωτερικό - Χώροι: Υψηλή ποιότητα κατασκευής & digital καμπίνα
Σελίδα 3Κινητήρας: Στα 136 άλογα έχουν παραπλήσιες επιδόσεις & κατανάλωση
Σελίδα 4Η γνώμη μας
Σελίδα 5Μετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές
FORD
moto