Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αρκετές διαφοροποιήσεις από το τρέχον μοντέλο αναμένεται να έχει η νέα Jaguar XJ, την οποία και αναμένεται να δούμε μέσα στο 2018.

Αμιγώς ηλεκτρική και hatchback η νέα XJ;

2.252 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2018)

Αρκετές διαφοροποιήσεις από το τρέχον μοντέλο αναμένεται να έχει η νέα Jaguar XJ, την οποία και αναμένεται να δούμε μέσα στο 2018.

Αλλαγμένη θα έρθει προς το τέλος του 2018 η νέα Jaguar XJ, όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, με την μεγαλύτερη αλλαγή να αφορά τον κινητήρα, καθώς γίνεται λόγος πως το μοντέλο θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά έναν ηλεκτροκινητήρα που θα την καταστήσει το δεύτερο μοντέλο της φίρμας που θα κινείται μέσω μπαταριών μετά την I-PACE.
 
Μάλιστα αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα θυμηθούμε δηλώσεις στελεχών της αυτοκινητοβιομηχανίας, που ανέφεραν πως μέχρι το 2020 όλα τα νέα μοντέλα της θα έρθουν με κάποιου είδους ηλεκτροκίνηση, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για υβριδικά μοντέλα.
Εκτός από το γεγονός πως η XJ λέγεται ότι θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο πως μία ακόμα πολύ σημαντική αλλαγή θα είναι η διάταξη του αμαξώματος. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως το βρετανικό μοντέλο θα πάψει να είναι ένα τετράθυρο sedan και θα μεταμορφωθεί σε ένα πεντάθυρο hatchback, διατηρώντας παράλληλα το μεγάλο επίπεδο πολυτέλειας.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες αυτές έρχονται σε συνάρτηση με τις προ ολίγων μηνών δηλώσεις του διευθυντή σχεδίασης της εταιρείας, Ian Callum, ο οποίος είχε τονίσει πως για το νέο μοντέλο θα έχει κάτι πολύ ξεχωριστό. 

Mercedes
SEAT XENOIASTOI