ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια νέα έκδοση της εφαρμογής MY Renault, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Μια νέα έκδοση της εφαρμογής MY Renault, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Αναβαθμίζεται η εφαρμογή της Renault

2.378 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2017)

Μια νέα έκδοση της εφαρμογής MY Renault, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει η εταιρεία, η οποία θα επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται τα αυτοκίνητα και τις υπηρεσίες τους από οποιοδήποτε μέρος, ανά πάσα στιγμή, απευθείας από το smartphone τόσο σε λειτουργικό Android όσο και σε iOS.

Για να έχει κάποιος αυτή τη λειτουργία στη διάθεσή του θα πρέπει το αυτοκίνητό του να διαθέτει μια εκ των R-Link, R-Link 2 και R-Link Evolution, μονάδων πολυμέσων, και ένα smartphone με σύνδεση στο Internet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τώρα όσοι θα χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή θα μπορούν να λαμβάνουν οδηγίες για να πάνε από το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, στο σημείο προορισμού, το οποίο έχουν ορίσει από πριν στην ατζέντα του κινητού.

Αρχικά το αυτοκίνητο θα γνωρίζει μέσω του τηλεφώνου, ότι ο οδηγός του θα πάει οδικώς από το σημείο Α στο σημείο Β και θα χρειαστεί να παρκάρει, όταν ο οδηγός παρκάρει και σβήσει τη μηχανή, τότε θα πάρει τις απαραίτητες οδηγίες από το τηλέφωνο για να πάει στο μέρος που έχει ορίσει.
Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας προάγγελος των αυτόνομων αυτοκίνητων, τα οποία στο μέλλον θα γνωρίζουν όλες αυτές τις λεπτομέρειες και έτσι θα μπορούν να προγραμματίζουν την βέλτιστη διαδρομή, λαμβάνοντας υπ όψιν τους όλες τις παραμέτρους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι δυνατότητες της συγκεκριμένης εφαρμογής δεν τελειώνουν εδώ, καθώς οι χρήστες θα μπορούν ακόμα να ελέγχουν τα δεδομένα του υπολογιστή ταξιδιού και να ενημερώνονται για θέματα όπως, η χαμηλή στάθμη καυσίμου, η χαμηλή φόρτιση της μπαταρίας, ακόμη και η παροχή οδηγιών για οικολογική οδήγηση.
  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
ΜΟΤΟ