Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανανεωμένο VW Golf: 5+5 λόγοι που το κάνουν να ξεχωρίζει

 Σχολιάστε 
1.313 Επισκέψεις στο άρθρο
Ανανεωμένο VW Golf: 5+5 λόγοι που το κάνουν να ξεχωρίζει
5 Φωτογραφίες »

- Το ρωτάς και σου δίνει συμβουλές για τα καλύτερα αξιοθέατα, έχει για 1η φορά κάμερα 360 μοιρών & βλέπεις το αυτοκίνητο από πάνω
- Είναι ένα από τα τελευταία diesel και μάλιστα το φθηνότερο στην κατηγορία του
- Με 333 άλογα το ανανεωμένο Golf R είναι το ισχυρότερο Golf παραγωγής, ever
- Το Plug-in hybrid GTE έχει 272 άλογα & 159 χλμ. αυτονομία στην πόλη
- Οι 5 βασικοί λόγοι που το Golf είναι το πιο ιστορικό μοντέλο της Volkswagen

Με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT για να κάνεις ερωτήσεις, στις οποίες το Golf απαντά λες και είναι άνθρωπος

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf 8ης γενιάς είναι γεγονός και δίνει συνέχεια στην πετυχημένη, 50χρονη πλέον ιστορία του εμβληματικού μικρομεσαίου της γερμανικής μάρκας. Το VW Golf MK... 8,5 δέχτηκε ένα ήπιο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, κυρίως όμως αναβαθμίστηκε σε επίπεδο κινητήρων και τεχνολογίας. Κι όταν μιλάμε για τεχνολογία τη σημερινή εποχή αναφερόμαστε στην υπηρεσίες συνδεσιμότητας και φυσικά στην τεχνητή νοημοσύνη.
 
Έτσι λοιπόν, στο ανανεωμένο VW Golf και σε συγκεκριμένες εκδόσεις θα δούμε να εφαρμόζεται η τεχνολογία ChatGPT, την οποία ενσωματώνουν κι άλλα μοντέλα της Volkswagen. Πώς λειτουργεί το ChatGPT; Ουσιαστικά μιλάμε για έναν ψηφιακό βοηθό με... ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Από εκεί που έδινες εντολή στο αυτοκίνητο να βάλει έναν συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό πλέον μπορείς να τους ζητήσεις ορισμένες χρηστικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ταξιδιωτικές συμβουλές για τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής όπου βρίσκεσαι. Το λογισμικό του ανανεωμένου VW Golf έχει αυτές τις πληροφορίες (και πολλές άλλες), σου απαντά και σε κατευθύνει, κυρίως όμως το κάνει δίνοντάς σου την αίσθηση ότι πρόκειται για... κανονικό άνθρωπο.

Για πρώτη φορά το VW Golf έχει κάμερα 360 μοιρών για να βλέπεις το αυτοκίνητο από πάνω (πανοραμικά)

Στο κομμάτι τεχνολογίες εντάσσουμε και τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού στο ανανεωμένο hatchback της Volkswagen. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την ολοκαίνουργια κάμερα 360 μοιρών, που κάνει ντεμπούτο στο Golf. Η VW ονομάζει την συγκεκριμένη, προαιρετικού εξοπλισμού και συγκεκριμένων εκδόσεων, ως τεχνολογία «Area View». Ουσιαστικά μιλάμε για τέσσερις κάμερες που καταγράφουν την περιοχή γύρω από το όχημα και μεταδίδουν χρήσιμες εικόνες στην οθόνη του συστήματος Infotainment. Έτσι βλέπετε καλύτερα, για παράδειγμα, την άκρη του πεζοδρομίου ή σημάνσεις στάθμευσης και μπορείτε ακόμα και να δείτε καλύτερα την περιοχή πριν στρίψετε σε μια γωνία.

Σελίδα 2Οι κινητήρες του ανανεωμένου VW Golf: Σε βενζίνη, mild hybrid, diesel & Plug-in υβριδικό
Σελίδα 3VW Golf: Οι 5 λόγοι που το κάνουν το πιο εμβληματικό μοντέλο στην ιστορία της Volkswagen
Autotriti.gr
Citroen