• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Yaris FL φέρει νέα εμπρόσθια μάσκα που ακολουθεί τις γραμμές του Aygo και φωτιστικά σώματα τύπου LED.

Tο ανανεωμένο Toyota Yaris αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες.

Ανασχεδιασμένο είναι το ταμπλό, ενώ η εταιρεία αναφέρει ότι έχουν γίνει βελτιώσεις και σε επίπεδο ποιότητας των υλικών.

Το ανανεωμένο Υaris διαθέτει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτησή του, προκειμένου να προσφέρει περισσότερη άνεση, βελτιωμένο κράτημα και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Ανανέωση για το Toyota Yaris

9.062 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/4/2014

Ακολουθώντας τις σχεδιαστικές γραμμές του νέου Aygo, η Τoyota προχωρά στην αισθητική ανανέωση του Yaris, το λανσάρισμα του οποίου αναμένεται στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες.

 
Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Yaris δόθηκαν στην δημοσιότητα. Από αυτές προκύπτει ότι το μικρό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας «δέχθηκε» επιρροές από την αισθητική του νέου Aygo που είδαμε πρόσφατα στην έκθεση της Γενεύης. Έτσι, το Yaris αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες με νέα εμπρόσθια μάσκα που ακολουθεί τις γραμμές του Aygo και φωτιστικά σώματα τύπου LED. Περνώντας στο εσωτερικό, παρατηρούμε το ανασχεδιασμένο ταμπλό, με την εταιρεία να αναφέρει ότι έχουν γίνει βελτιώσεις και σε επίπεδο ποιότητας των υλικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Toyota, το ανανεωμένο Υaris διαθέτει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτησή του, προκειμένου να προσφέρει περισσότερη άνεση, βελτιωμένο κράτημα και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Τέλος, στη γκάμα κινητήρων του μικρού μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας δεν αναμένονται αλλαγές (παρόλο που η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την κατασκευή νέων κινητήρων για τα μοντέλα της). Έτσι, θα εφοδιάζεται και πάλι με κινητήρες βενζίνης 1,0 & 1,33 λίτρων, το γνωστό υβριδικό σύνολο, αλλά και τον πετρελαιοκινητήρα 1,4 D-4D.