Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο κινητήρας είναι σε θέση να προσφέρει 600 ίππους.

Η φίρμα υπογραμμίζει πως μόλις 200 τέτοια πακέτα θα είναι διαθέσιμα για ισάριθμους κατόχους της νέας Navigator.

Βελτιωμένη Navigator με 600 ίππους

2.042 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Στα χέρια των ανθρώπων της Hennessey έπεσε μία Lincoln Navigator και από κει και πέρα η πορεία της για να μετατραπεί σε ένα supercar ήταν προδιαγεγραμμένη.

Μπορεί η εταιρεία βελτιώσεων με βάση το Τέξας να μην έβαλε το χέρι της στο αμάξωμα του πολυτελούς μοντέλου, ωστόσο αναβάθμισε τον κινητήρα του, ο οποίος πλέον είναι σε θέση να προσφέρει 600 ίππους.
 
«Το Navigator είναι ένα πολυτελές SUV και θέλαμε να πάρουμε την ήδη εντυπωσιακή δύναμη και τις επιδόσεις του στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας John Hennessey, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο προχώρησαν στη συγκεκριμένη βελτίωση.
Έτσι η Hennessey εκτός από την αναβάθμιση του λογισμικού, ενσωμάτωσε στον V6 biturbo κινητήρα του μοντέλου ένα σύστημα εισαγωγής υψηλής ροής αέρα αλλά και ένα νέο σύστημα εξάτμισης, ενώ θέση πήρε και ένα μεγαλύτερο intercooler, όπως και μια αναβαθμισμένη βαλβίδα εκτόνωσης. Για να μπορέσει να διαχειριστεί η Navigator την παραπάνω δύναμη εξοπλίστηκε με ένα εξαπίστονο σύστημα πέδησης Brembo, αλλά και ένα σύστημα ανάρτησης που το φέρνει πιο χαμηλά στο έδαφος, ενώ τις αλλαγές ολοκληρώνουν οι νέοι τροχοί.
 
Το αποτέλεσμα της όλης αυτής προσπάθειας κάνει λόγο πως δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πιάσει από στάση τα 96 χλμ./ώρα σε 4.8 δευτερόλεπτά, ενώ η φίρμα υπογραμμίζει πως μόλις 200 τέτοια πακέτα θα είναι διαθέσιμα για ισάριθμους κατόχους της νέας Navigator.

Toyota
Skoda