Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

5χρονος οδήγησε Lamborghini Revuelto στα 312 χλμ./ώρα! (video)

2.356 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2024)
5χρονος οδήγησε Lamborghini Revuelto στα 312 χλμ./ώρα! (video)

- Σε ηλικία τριών ετών οδηγούσε Ferrari SF90 Stradale
- «Έπιασε» τα 312 χλμ./ώρα οδηγώντας μια Lamborghini Revuelto
- Στην συνέχεια έκανε donuts με το ιταλικό supercar

Σε ηλικία τριών ετών οδηγούσε Ferrari SF90 Stradale

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον 5χρονο Zayn Sofuoglu. O μικρός, ο οποίος προηγουμένως είχε καταφέρει να κάνει donuts με μια Ferrari SF90 Stradale σε ηλικία μόλις τριών ετών, έδωσε συνέχεια στα κατορθώματά του, οδηγώντας και κάνοντας κόλπα με μια Lamborghini Revuelto.

«Έπιασε» τα 312 χλμ./ώρα οδηγώντας μια Lamborghini Revuelto

Για να οδηγήσει το πανίσχυρο plug-in υβριδικό supercar, ο Sofuoglu κάθεται σε ένα παιδικό κάθισμα και μπορεί και φτάνει τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου χάρη σε τροποποιήσεις που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο. Με τον μπαμπά του να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, ο πεντάχρονος «έπιασε» με τη Lamborghini τα 312 χλμ/ώρα σε έναν άδειο διάδρομο. Για να γιορτάσει το κατόρθωμα αυτό, ο Zayn στην συνέχεια έκανε μια σειρά από εντυπωσιακά donuts με τη Revuelto.

Ο πατέρας του Zayn είναι ο πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας Kenan Sofuoglu. Κατέκτησε πέντε παγκόσμιους τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, σημειώνοντας 43 νίκες. Το 2010 και το 2011 αγωνίστηκε επίσης στο Moto2, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο MotoGP.

Δείτε το video

AutoΤριτη
SEAT XENOIASTOI