Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βενζίνη: Σκέψεις για έκπτωση 20-30 λεπτών το λίτρο!

Βενζίνη: Σκέψεις για έκπτωση 20-30 λεπτών το λίτρο!

6.271 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Έκπτωση στην αντλία και για την βενζίνη ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να μειωθεί η τιμή του λίτρου, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για μείωση της τάξης των 20-30 λεπτών του ευρώ!

Ολοκληρώνεται στις 10 Ιουνίου το Fuel Pass

Στις 10 Ιουνίου η δυνατότητα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων να συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα για το Fuel Pass ολοκληρώνεται. Ως εκ τούτου και από τη στιγμή που η τιμή της βενζίνης συνεχίζει να ανεβαίνει το επιτελείο της κυβέρνησης ερευνά νέους τρόπους επιδότησης, προκειμένου να μετριαστεί ο «πονοκέφαλος» για όλους τους κατόχους οχημάτων.

Υπολογίζει τα έσοδα και αποφασίζει το οικονομικό επιτελείο

Σύμφωνα με αναφορές μέσων για να πάρει την τελική του απόφαση, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης υπολογίζει τον δημοσιονομικό χώρο που αναμένεται να προκύψει από βασικές πηγές εσόδων όπως τα χρήματα των κρατικών ταμείων, αλλά και τα έσοδα από τον τουρισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σενάρια για επιδότηση στην αντλία και στη βενζίνη

Τα σενάρια που υπάρχουν για τον τρόπο με τον οποίο θα επιδοτηθούν τα καύσιμα στην πορεία είναι περισσότερα από ένα. Ωστόσο, παράγοντες της αγοράς αναφέρουν πως το επικρατέστερο σενάριο είναι να δοθεί η επιδότηση στην αντλία και όχι μέσω καταβολής χρημάτων στους δικαιούχους, κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό με το diesel, που επιδοτείται με 15 λεπτά ανά λίτρο.

20 έως 30 λεπτά το λίτρο η επιδότηση

Εφόσον αυτό το μέτρο ισχύσει στην πράξη και για την βενζίνη, τότε η επιδότηση που θα δίνεται απ' ευθείας στην αντλία εκτιμάται ότι θα είναι της τάξεως των 20 έως 30 λεπτών το λίτρο. Κλείνοντας να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να υπάρξει μικρή αύξηση της επιδότησης και για το diesel. Βεβαίως όλα αυτά μένουν να φανούν και στην πράξη.

Μετά το diesel έρχεται και στην βενζίνη;
- Πιθανή η επιδότηση στην αντλία και στη βενζίνη.
- 20 έως 30 λεπτά το λίτρο θα ανέρχεται το ποσό.
- Ολοκληρώνεται στις 10 Ιουνίου το Fuel Pass.
- Υπολογίζει τα έσοδα και αποφασίζει το οικονομικό επιτελείο.
Πιστεύεις πως είναι καλή λύση ή και πάλι η τιμή της βενζίνης θα είναι απαγορευτική;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
PEUGEOT