Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Oι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή στρέφονται στην ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκίνητων.

Oι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή στρέφονται στην ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκίνητων.

Δεν συμφέρουν τα ηλεκτρικά;

2.920 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2017)

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Continental δήλωσε ότι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους ηλεκτρικούς. Πότε θεωρεί ότι θα αλλάξει το σκηνικό;

Σύμφωνα με την Continental AG, προμηθεύτρια εταιρεία των βιομηχανιών αυτοκινήτου, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα έχουν κάποιο οικονομικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με αυτά που χρησιμοποιούν κινητήρες εσωτερικής καύσης, τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε συνέντευξη του στο Bloomberg, o διευθυντής της Continental, κ. Wolfgang Schaefer είπε ότι οι περιορισμοί που έχουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα ξεπεραστούν μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Τα ακριβή του λόγια ήταν :« To μεγάλο κόστος των μπαταριών, οι περιορισμοί στην αυτονομία και ο μεγάλος χρόνος ανεφοδιασμού σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα έχουν κάποιο οικονομικό πλεονέκτημα απέναντι στους κινητήρες εσωτερικής καύσης μέχρι το 2025».
 
Ακόμη και αν οι δηλώσεις του Schaefer ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, είναι γεγονός ότι πολλές από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή στρέφονται στην ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκίνητων που θα είναι και οικονομικά αλλά και θα έχουν μεγάλη αυτονομία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, Daimler και Volkswagen έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων έτσι ώστε να τα προσθέσουν στη γκάμα τους σταδιακά τα επόμενα χρόνια.

Εσείς τι πιστεύετε σχετικά με το μέλλον των ηλεκτρικών αυτοκινήτων;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VW