Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Διέρρευσε το κουπέ Skoda Enyaq iV

2.663 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2021)

Πρώτη εμφάνιση έστω και άθελά του έκανε το επερχόμενο κουπέ Skoda Enyaq iV πριν η τσεχική εταιρεία προχωρήσει στα αποκαλυπτήριά του.

Το επερχόμενο ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV Coupe (δεν έχει επιβεβαιωθεί η ονομασία του) έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν από κατασκόπους φέροντας ωστόσο στο πίσω μέρος μπόλικο καμουφλάζ προκειμένου να κρύψει τις διαφορές που υπάρχουν στο σχεδιασμό από το ήδη παρουσιασμένο Skoda Enyaq iV. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού μία εικόνα που παρουσιάζει σχεδόν γυμνό το τσεχικό ηλεκτρικό SUV διέρρευσε.
 
Η αλήθεια είναι πως η ποιότητα της εικόνας δεν είναι καθόλου καλή, ωστόσο μας δίνει μια ιδέα για το σχεδιασμό που έχει ακολουθηθεί στο πίσω μέρος του Skoda Enyaq iV Coupe. Βλέπουμε πως η γραμμή της οροφής από τη μέση του μοντέλου και έπειτα μειώνεται προοδευτικά, δίνοντας στο SUV την κουπέ εμφάνιση που είναι και το ζητούμενο, ενώ διακρίνουμε πως διαφορετικά είναι τα οπίσθια φωτιστικά σώματα σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιεί το Enyaq iV. Διαφορετικοί είναι και οι τροχοί έχοντας μαύρη απόχρωση με ασημένιες πινελιές περιμετρικά.
 
Αν αφήσουμε στην άκρη την εξωτερική εμφάνιση, τα υπόλοιπα στοιχεία του μοντέλου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ίδια με αυτά του υπάρχοντος Enyaq iV. Αν ισχύσει και στην πράξη κάτι τέτοιο τότε το μοντέλο θα προσφέρεται σε τρία μεγέθη μπαταρίας 55, 62 και 82kWh, θα εξοπλίζεται με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ ανάλογα την έκδοση. Η ισχύς του θα κυμαίνεται από 148 ίππους έως και 306 στην κορυφαία έκδοση, ενώ η αυτονομία του θα αρχίζει από 340 χιλιόμετρα και ανάλογα την έκδοση και την μπαταρία θα ανεβαίνει έως τα 510 χιλιόμετρα.
 
Πληροφορίες για την ημερομηνία όπου θα αποκαλυφθεί το μοντέλο δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής!  

Mercedes
CUSTOM VS MAXUS