Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αναβαθμίσεις, εξοπλισμός & τιμή

 Σχολιάστε 
42.650 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2024)
Μικρές οι αισθητικές αλλαγές, μεγαλύτερης σημασίας αυτές που βελτίωσαν την αεροδυναμική και αύξησαν σημαντικά την πραγματική αυτονομία.

Μικρές οι αισθητικές αλλαγές, μεγαλύτερης σημασίας αυτές που βελτίωσαν την αεροδυναμική και αύξησαν σημαντικά την πραγματική αυτονομία.

Είναι αλήθεια πως η ανανέωση της Mercedes EQA ήρθε σχετικά γρήγορα, αφού είναι-δεν είναι 2 τα χρόνια που πέρασαν από το λανσάρισμά της. Ωστόσο ο ανταγωνισμός των ηλεκτρικών SUV έχει πάρει… φωτιά και έτσι η Mercedes αποφάσισε να προσφέρει στο μικρότερο μέλος της οικογένειας των ηλεκτρικών της SUV μια σειρά από αναβαθμίσεις. Λίγο καιρό μετά από τη δοκιμή της ανανεωμένης Mercedes EQA 300 4MATIC, αξιολογούμε τη EQA 250+, η οποία πλέον αποτελεί και την έκδοση βάσης μιας και δεν είναι πλέον διαθέσιμη η EQA 250.


Οι επεμβάσεις στη σχεδίαση είναι διακριτικές με τη νέα EQA 250+ να διαθέτει πλέον μια χαρακτηριστική μαύρη γρίλια που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, η οποία σαφώς αναβαθμίζει το τελικό αποτέλεσμα χάρη στα μοτίβα των αστεριών, θυμίζοντας την ηλεκτρική λιμουζίνα EQS. Επίσης υπάρχει μια λεπτή LED μπάρα που πλέον ενώνει τους δύο LED προβολείς, ενώ μικρές διαφοροποιήσεις υπάρχουν επίσης στους δύο προφυλακτήρες και τα πίσω φώτα. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως υπάρχουν βελτιώσεις στην αεροδυναμική, μέρος των οποίων αποτελούν οι νέες ζάντες, ενώ τα ελαστικά έχουν επιλεγεί για να προσφέρουν βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης. Σαν αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την μπαταρία η Mercedes υπόσχεται αυξημένη μέση αυτονομία έως 560 χλμ..

Έκδοση Style από 51.950 ευρώ
Η ανανεωμένη Mercedes EQA 250+ είναι πλέον διαθέσιμη από 51.950 ευρώ (ή από 42.950 με την κρατική επιδότηση) όταν η προηγούμενη ήταν διαθέσιμη από 52.200 ευρώ (δες αναλυτικά όλες τις τιμές). Δεν είναι η διαφορά των 250 ευρώ που κάνει τη διαφορά, αλλά το ότι η «βασική» έκδοση Style προσφέρει στάνταρ πλούσιο εξοπλισμό (ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι, οθόνη 10,25 ιντσών, κάμερα όπισθεν, προβολείς LED, κλιματισμό κ.α.) και πλήθος αυτοματισμών και συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης.

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένη Mercedes EQA 250+ με 455 χλμ. αυτονομία
Σελίδα 2Αναβαθμίσεις, εξοπλισμός & τιμή
Σελίδα 3Κινητήρας-Αυτονομία: Κάνει 40 χιλιόμετρα περισσότερα με μια φόρτιση
Σελίδα 4Εσωτερικό: Στάνταρ οι οθόνες των 10,25 ιντσών, παραμένει πολυτελής & ευρύχωρη
Σελίδα 5Στο δρόμο: Ευχρηστία, άνεση και ασφάλεια
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI