Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εσωτερικό: Στάνταρ οι οθόνες των 10,25 ιντσών, παραμένει πολυτελής & ευρύχωρη

 Σχολιάστε 
42.647 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2024)
Την παράσταση στην πολυτελή καμπίνα της Mercedes EQA 250+ κλέβουν φυσικά οι 2 παράλληλες ψηφιακές οθόνες των 10,25 ιντσών (στάνταρ πλέον), οι εντυπωσιακοί αεραγωγοί και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, που α
6 Φωτογραφίες »

Την παράσταση στην πολυτελή καμπίνα της Mercedes EQA 250+ κλέβουν φυσικά οι 2 παράλληλες ψηφιακές οθόνες των 10,25 ιντσών (στάνταρ πλέον), οι εντυπωσιακοί αεραγωγοί και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, που αλλάζει ανάλογα τα γούστα.

Η καμπίνα της EQA διακρίνεται για την τεχνολογική της αύρα, την πολυτέλεια και την άρτια ποιότητα κατασκευής. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και ποιότητας είναι ο λόγος που η EQA ξεχωρίζει. Την παράσταση κλέβουν φυσικά οι 2 παράλληλες ψηφιακές οθόνες των 10,25 ιντσών (στάνταρ πλέον), οι εντυπωσιακοί αεραγωγοί και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, που αλλάζει ανάλογα τα γούστα. Όλα είναι ψηφιακά, η σύνδεση με τα περισσότερα συστήματα γίνεται δια της επαφής στην κεντρική οθόνη, είτε ακόμα και στο νέο τιμόνι, ενώ υπάρχει και φωνητικός έλεγχος. Αυτό που δεν υπάρχει πλέον είναι το touchpad στην κεντρική κονσόλα.


Εντυπωσιάζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών με τα... καλούδια του!
6 Φωτογραφίες »

Εντυπωσιάζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών με τα... καλούδια του!


Από πλευράς χώρων, όλα έχουν μείνει αναλλοίωτα και είναι υπεραρκετοί ακόμα και για 5 ενήλικους επιβάτες χωρίς παραχωρήσεις. Ωστόσο ο χώρος αποσκευών με όγκο 340 λίτρα, δεν είναι ακριβώς η τιμή που θα περίμενες για ένα μοντέλο των διαστάσεων της EQA.

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένη Mercedes EQA 250+ με 455 χλμ. αυτονομία
Σελίδα 2Αναβαθμίσεις, εξοπλισμός & τιμή
Σελίδα 3Κινητήρας-Αυτονομία: Κάνει 40 χιλιόμετρα περισσότερα με μια φόρτιση
Σελίδα 4Εσωτερικό: Στάνταρ οι οθόνες των 10,25 ιντσών, παραμένει πολυτελής & ευρύχωρη
Σελίδα 5Στο δρόμο: Ευχρηστία, άνεση και ασφάλεια
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Autotriti.gr
Autotriti.gr