Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο δρόμο: Σταθερότητα, άνεση και αρχοντιά

 Σχολιάστε 
46.973 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2024)
Η ανανεωμένη Mercedes GLB 200 έχει ακόμα πιο ραφιναρισμένο οδηγικό προφίλ, που χαρακτηρίζεται από το χαμηλό επίπεδο θορύβου στην καμπίνα, την ζηλευτή ποιότητα κύλισης, την αποτελεσματική λείανση των κ
2 Φωτογραφίες »

Η ανανεωμένη Mercedes GLB 200 έχει ακόμα πιο ραφιναρισμένο οδηγικό προφίλ, που χαρακτηρίζεται από το χαμηλό επίπεδο θορύβου στην καμπίνα, την ζηλευτή ποιότητα κύλισης, την αποτελεσματική λείανση των κακοτεχνιών.

Η ανανεωμένη Mercedes GLB 200 έχει ακόμα πιο ραφιναρισμένο οδηγικό προφίλ, που χαρακτηρίζεται από το χαμηλό επίπεδο θορύβου στην καμπίνα, την ζηλευτή ποιότητα κύλισης, την αποτελεσματική λείανση των κακοτεχνιών και την ουδέτερη συμπεριφορά ακόμα και υπό έντονη πίεση. Στη σταθερότητα του συνόλου συμβάλει αποτελεσματικά και η πλήρης σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης.


Στη σταθερότητα του συνόλου συμβάλει αποτελεσματικά και η πλήρης σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης.
2 Φωτογραφίες »

Στη σταθερότητα του συνόλου συμβάλει αποτελεσματικά και η πλήρης σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης.

Είναι αλήθεια πως θα θέλαμε καλύτερη αίσθηση από το τιμόνι, το οποίο πάντως είναι άμεσο και ακριβές, ενώ τα αποτελεσματικά φρένα έχουν σταθερή απόδοση και αντοχή στη συνεχή χρήση. Δε θα λέγαμε όχι και στην καλύτερη ευελιξία στην πόλη, όπως αυτή θα προέκυπτε από έναν μικρότερο κύκλο στροφής.

Από την άλλη, συνδυασμός των ικανών διαδρομών της ανάρτησης, της απόστασής της από το έδαφος και των καλών γωνιών (18ο προσέγγισης, 13,9ο ράμπας και 18,3ο φυγής), φροντίζει ώστε η GLB 200 να μην έχει πρόβλημα σε έναν χωματόδρόμο παρά τα ασφάλτινα ελαστικά και την απουσία τετρακίνησης.

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένη Mercedes GLB 200 mHEV
Σελίδα 2Εσωτερικό-χώροι & τιμή-εξοπλισμός
Σελίδα 3Κινητήρας-Κατανάλωση: Πιο οικονομική και με... ελευθέρας στον δακτύλιο
Σελίδα 4Στο δρόμο: Σταθερότητα, άνεση και αρχοντιά
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Autotriti.gr
Ford