ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το φθηνότερο μικρομεσαίο με 140 άλογα

1.068 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2024)
Το εσωτερικό έχει πολύ προσεγμένη ποιότητα υλικών και συναρμογής, αλλά και σκουρόχρωμο διάκοσμο.
4 Φωτογραφίες »

Το εσωτερικό έχει πολύ προσεγμένη ποιότητα υλικών και συναρμογής, αλλά και σκουρόχρωμο διάκοσμο.

Χάρη στο κορυφαίο Value for Money και τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα, το Hyundai i30 είναι δίκαια ένα από τα best seller μικρομεσαία οικογενειακά. Μάλιστα για το 2024, φιγουράρει στην κορυφή των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς (στοιχεία Συλλόγου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου για το διάστημα Ιανουάριος-Σεπτέμβριος) στην κατηγορία του.


Πλούσιος ο εξοπλισμός με ψηφιακό πίνακα οργάνων και στάνταρ κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών, αλλά η βασική έκδοση δεν έχει αυτόματο κλιματισμό.
4 Φωτογραφίες »

Πλούσιος ο εξοπλισμός με ψηφιακό πίνακα οργάνων και στάνταρ κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών, αλλά η βασική έκδοση δεν έχει αυτόματο κλιματισμό.


Το Hyundai i30 Μodel Year 2025, που δοκιμάζουμε σήμερα, έρχεται με πινελιές φρεσκάδας, αλλά κυρίως με νέες ρυθμίσεις για τον 1,5 turbo κινητήρα που από τα 160 «έπεσε» στα 140 άλογα σε συνδυασμό πάντα με 48-βολτη ήπια υβριδική τεχνολογία. Όχι όμως και με χειροκίνητο iMT κιβώτιο «έξυπνου» συμπλέκτη, που η Hyundai καταργεί και αντικαθιστά με ένα συμβατικό 6 σχέσεων, όπως στο μοντέλο της δοκιμής.

Το Hyundai i30 1,5 turbo με χειροκίνητο κιβώτιο είναι διαθέσιμο από 23.590 ευρώ (με τρέχουσα έκπτωση 1.000 ευρώ επί του τιμοκαταλόγου) στη βασική έκδοση Premium, ενώ για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων υπολογίστε +1.700 ευρώ. Το i30 με το χειροκίνητο κιβώτιο προσφέρει τα περισσότερα άλογα σε αυτά τα χρήματα που κοστίζει, ενώ ακόμη και η βασική έκδοση χαρακτηρίζεται από εξοπλιστική πληρότητα σε στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Ουσιαστικά το μόνο που λείπει είναι ο αυτόματος κλιματισμός (έχει απλό air condition), o οποίος μεταξύ άλλων είναι στάνταρ στην επόμενη έκδοση Distinctive (24.790 ευρώ). Για την έκδοση N-Line με το σπορτίφ πνεύμα και στον αντίστοιχο διάκοσμο, η τιμή «ανεβαίνει» στα 26.190 ευρώ, που και πάλι όμως είναι πολύ ανταγωνιστική. Φυσικά πλεονέκτημα του Hyundai i30 συνεχίζει να είναι η 5ετής εγγύηση με άπειρα χιλιόμετρα.

Σελίδα 1Δοκιμή Hyundai i30 1,5 λτ. | Ανανεωμένο με 140 άλογα και τιμή-μούρλια
Σελίδα 2Το φθηνότερο μικρομεσαίο με 140 άλογα
Σελίδα 3Κινητήρας-Κατανάλωση: Σβέλτο και με κατανάλωση 7,5 λτ./100 χλμ.
Σελίδα 4Στο δρόμο: Ανετο και αποτελεσματικό
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Toyota
ODIGOS NEXEN