Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχεδίαση: Τολμηρή εμφάνιση με φουτουριστικό ύφος

100.649 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2024)
Τα νέα φώτα έχουν χαρακτηριστικό σχήμα μπούμερανγκ, με τους προβολείς LED από κάτω να έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο με το μοτίβο των κυψελών.

Τα νέα φώτα έχουν χαρακτηριστικό σχήμα μπούμερανγκ, με τους προβολείς LED από κάτω να έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο με το μοτίβο των κυψελών.

Συνολικά, στα δικά μας μάτια, το ανανεωμένο Qashqai απέκτησε μια πολύ πιο τολμηρή εμφάνιση, δίνοντας την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα όχημα με μπόλικη τεχνολογία πάνω του και ένα πιο εκλεπτυσμένο δυναμισμό σε σχέση με το παρελθόν. Η αιτία δεν είναι τόσο οι αλλαγές στο πίσω μέρος που έχουν επανασχεδιαστεί τα φώτα (νέα γραφικά και πιο πορφυρό φως ανάλογα της έκδοσης) και ο προφυλακτήρας, αλλά στο μπροστά, όπου σχεδιάστηκε από λευκή κόλλα. 


Αναλυτικότερα, η μάσκα πλέον αποτελείται από κυψέλες, οι οποίες στις άκρες έχουν ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο φινίρισμα σε σχέση με το κεντρικό της πλαίσιο και καλύπτει όλο το μπροστά μέρος σχηματίζοντας ένα μεγάλο «V». Έχει πιο ελεύθερη σχεδίαση, καθώς  δεν οριοθετείτε από πλαίσια, παρά μόνο διαχωρίζεται από το καπό, μέσω μιας γυαλιστερής μαύρης φάσας και ενός χρωμιωμένου σιρίτι.

Στο άνω μέρος της εφάπτεται στα νέα φώτα που έχουν χαρακτηριστικό σχήμα μπούμερανγκ, με τους προβολείς LED από κάτω να έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο με το μοτίβο των κυψελών.

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένο Nissan Qashqai με 140 άλογα
Σελίδα 2Από 29.990 ευρώ με καλό εξοπλισμό η εισαγωγική έκδοση Unique
Σελίδα 3Σχεδίαση: Τολμηρή εμφάνιση με φουτουριστικό ύφος
Σελίδα 4Εσωτερικό: Στην υψηλή ποιότητα προστέθηκε και αρκετή τεχνολογία
Σελίδα 5Κινητήρας: Καλές επιδόσεις με συγκρατημένη κατανάλωση
Σελίδα 6Στο δρόμο: Υψηλή ποιότητα κύλισης με αίσθηση ακριβότερου αυτοκινήτου
Σελίδα 7Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Mercedes
Autotriti.gr