Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εσωτερικό: Στην υψηλή ποιότητα προστέθηκε και αρκετή τεχνολογία

100.645 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2024)
H απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό, τα επιμέρους πλαστικά να έχουν στιβαρή συναρμολόγηση, αλλά και να έχει δοθεί ιδια
7 Φωτογραφίες »

H απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό, τα επιμέρους πλαστικά να έχουν στιβαρή συναρμολόγηση, αλλά και να έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες.

Αφήνοντας την εξωτερική σχεδίαση και περνώντας στο εσωτερικό η εικόνα είναι λίγο πολύ γνώριμη, καθώς έχει κρατηθεί ο διάκοσμος του τωρινού μοντέλου, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής να δίνουν οπτικά την τεχνολογική ώθηση που επιτάσσουν οι σύγχρονοι καιροί.


Στο ανανεωμένο Qashqai θα συναντήσουμε και πιο πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος πλέον περιλαμβάνει από τη βασική έκδοση Unique μεγάλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών.
7 Φωτογραφίες »

Στο ανανεωμένο Qashqai θα συναντήσουμε και πιο πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος πλέον περιλαμβάνει από τη βασική έκδοση Unique μεγάλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών.


Λέμε οπτικά διότι στο κομμάτι της τεχνολογίας το ανανεωμένο Qashqai έχει πολλές αναβαθμίσεις. Έτσι, στη φαρέτρα του νέου Qashqai έχουν προστεθεί περισσότερα συστήματα ασφάλειας στον στάνταρ εξοπλισμό ασφαλείας, όντας αυτός ακόμα πιο πλήρης από το παρελθόν, αλλά και νέα χαρακτηριστικά για πιο ασφαλή και άνετη οδήγηση, όπως ο Έξυπνος Περιοριστής Ταχύτητας ή το σύστημα προειδοποίησης κόπωσης.

Ανάμεσα σε αυτά που μας άρεσαν είναι μία λειτουργία-κάμερα που δείχνει το δρόμο κάτω από το αυτοκίνητο συμπεριλαμβανομένων των μπροστινών τροχών για να αποφεύγεται η επαφή της ζάντας με το πεζοδρόμιο ή την ευρυγώνια κάμερα 180 μοιρών που δείχνει μια διασταύρωση χωρίς να βγάζεις λίγο – λίγο την μούρη του αυτοκινήτου.
 
Τέλος, η απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό, τα επιμέρους πλαστικά να έχουν στιβαρή συναρμολόγηση, αλλά και να έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες όπως τα μπουτόν και οι διακόπτες, ενώ ανάλογα της έκδοσης έχει γίνει και ένα ραφινάρισμα με επενδύσεις πιο ακριβών υλικών.

Χώροι: Ευρύχωρο για κάθε οικογένεια
Οι εσωτερικοί χώροι του Nissan Qashqai έμειναν αναλλοίωτοι διασφαλίζοντας 160 χλστ., για τα γόνατα των πίσω επιβατών, ενώ ο αέρας για τα κεφάλια είναι αρκετός ακόμα και άτομα άνω του μέσου ύψους. Στο πίσω κάθισμα το πλάτος των 1.395 χλστ. είναι μια τιμή που βρίσκεται στον μέσο όρο της μικρομεσαίας κατηγορίας, κάτι που σημαίνει ότι ένας μεσαίος επιβάτης δεν θα χρειαστεί να κάνει παραχωρήσεις.

Όσον αφορά στο χώρο αποσκευών, η χωρητικότητά του είναι στα 504 λτ. ανάλογα της έκδοσης, τιμή που ικανοποιεί τις ανάγκες της μέσης οικογένειας και παρόλο που δεν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της κατηγορίας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως το πλάτος και το μήκος του εξυπηρετούν την πρακτικότητά του.

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένο Nissan Qashqai με 140 άλογα
Σελίδα 2Από 29.990 ευρώ με καλό εξοπλισμό η εισαγωγική έκδοση Unique
Σελίδα 3Σχεδίαση: Τολμηρή εμφάνιση με φουτουριστικό ύφος
Σελίδα 4Εσωτερικό: Στην υψηλή ποιότητα προστέθηκε και αρκετή τεχνολογία
Σελίδα 5Κινητήρας: Καλές επιδόσεις με συγκρατημένη κατανάλωση
Σελίδα 6Στο δρόμο: Υψηλή ποιότητα κύλισης με αίσθηση ακριβότερου αυτοκινήτου
Σελίδα 7Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Mercedes
Autotriti.gr