Στο δρόμο: Μια premium εμπειρία

84.478 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2024)
Η οδήγηση της ανανεωμένης GLA 200 συνεχίζει να είναι μια premium εμπειρία συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την υποδειγματική ποιότητα στην κύλιση με εξαιρετική σταθερότητα και ευχάριστα οδικά χαρακτηριστικά
2 Φωτογραφίες »

Η οδήγηση της ανανεωμένης GLA 200 συνεχίζει να είναι μια premium εμπειρία συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την υποδειγματική ποιότητα στην κύλιση με εξαιρετική σταθερότητα και ευχάριστα οδικά χαρακτηριστικά.

Η οδήγηση της ανανεωμένης GLA 200 συνεχίζει να είναι μια premium εμπειρία συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την υποδειγματική ποιότητα στην κύλιση με εξαιρετική σταθερότητα και ευχάριστα οδικά χαρακτηριστικά. Η ανεξάρτητη, σε όλους τους τροχούς, ανάρτηση (με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω) φροντίζει ώστε παρά την απαραίτητη -για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου- αυξημένη διαδρομή της και του δεδομένου ύψους του αμαξώματος, να μην παρουσιάζονται τάσεις πλεύσης ή αποσταθεροποίησης του αμαξώματος, με την GLA να «πατάει» πειθήνια και να διαχειρίζεται εξαιρετικά τις όποιες ανωμαλίες του δρόμου.


Οι κλίσεις στις στροφές υπό συνθήκες πίεσης είναι αισθητές, αλλά η Mercedes GLA 200 «πατάει» πειθήνια και διαχειρίζεται εξαιρετικά τις όποιες ανωμαλίες του δρόμου.
2 Φωτογραφίες »

Οι κλίσεις στις στροφές υπό συνθήκες πίεσης είναι αισθητές, αλλά η Mercedes GLA 200 «πατάει» πειθήνια και διαχειρίζεται εξαιρετικά τις όποιες ανωμαλίες του δρόμου.


Η ευχάριστη εμπειρία συνεχίζεται και όταν οι ρυθμοί ανέβουν, με τον κινητήρα και το κιβώτιο να αλλάζουν ρύθμιση στη θέση Sport του συστήματος Driving Select και το τιμόνι να προσφέρει πολύ καλή αίσθηση. Έτσι, το αυτοκίνητο θα στρίψει αποφασιστικά και σβέλτα και παρά τις κλίσεις σε δρόμο με στροφές, δεν παρεκκλίνει καθόλου από την τροχιά του, γεμίζοντας και σε αυτή την περίπτωση με σιγουριά τον οδηγό και τους επιβάτες. Σε αυτό συντελούν φυσικά τόσο τα αποτελεσματικά φρένα, όσο και το πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο της ανανεωμένης Mercedes GLA 200.

Σελίδα 1Δοκιμή: Νέα Mercedes GLA 200 | Ήπια υβριδική με 163+13 PS
Σελίδα 2Σχεδίαση - Εσωτερικό: Με αισθητές αλλαγές & αναβαθμισμένη
Σελίδα 3Κινητήρας-Κατανάλωση: Καίει λιγότερο και μπαίνει ελεύθερα στο δακτύλιο
Σελίδα 4Στο δρόμο: Μια premium εμπειρία
Σελίδα 5Η γνώμη μας
Σελίδα 6Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
home pro