ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εσωτερικό σε καλή κατάσταση, μικροκολλήματα στο infotainment

1.252 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2024)
Εσωτερικό σε καλή κατάσταση, μικροκολλήματα στο infotainment

Στον εξοπλισμό του μεταχειρισμένου Opel Mokka που έχουμε στη διάθεσή μας περιλαμβάνεται σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα, έλεγχος τυφλού σημείου, camera οπισθοπορείας, προβολή των σημάτων του Κ.Ο.Κ στον πίνακα οργάνων, καθώς και σύστημα προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Τα πάντα λειτουργούν όπως θα έπρεπε, ενώ όσον αφορά στα υλικά που έχουν  χρησιμοποιηθεί, αυτά είναι ανθεκτικά στη φθορά, μιας και δεν εμφανίζουν σημάδια από τη χρήση, ούτε γρατζουνιές. Παρομοίως, τα καθίσματα διατηρούν τη φόρμα τους, παραμένουν αναπαυτικά και δεν έχουν πτυχές και σκισίματα στις επενδύσεις τους.

Οι μόνες αναφορές «παραπόνων» από ιδιοκτήτες εστιάζουν σε μικρά κολλήματα του συστήματος infotainment, που μπορεί να χάνει τη σύνδεση με ορισμένα κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις όπου περιστασιακά δυσλειτουργεί το σύστημα διατήρησης λωρίδας και η προειδοποίηση τυφλού σημείου, ενώ μπορεί να εμφανιστούν ψευδοενδείξεις σφάλματος σχετικά με το χειρόφρενο, οι οποίες όμως δεν ισχύουν και στην πραγματικότητα τα πάντα λειτουργούν σωστά.
Σε γενικές γραμμές, οι «παιδικές ασθένειες» στο Opel Mokka δεύτερης γενιάς είναι σπάνιες.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Opel Mokka diesel
Σελίδα 2Οι κινητήρες του Opel Mokka είναι αξιόπιστοι και δεν βγάζουν ζημιές
Σελίδα 3Δεν παρατηρούνται πρόωρες φθορές στα μηχανικά μέρη του Opel Mokka
Σελίδα 4Εσωτερικό σε καλή κατάσταση, μικροκολλήματα στο infotainment
Σελίδα 5Τα μεταχειρισμένα Opel Mokka B έχουν μέσο όρο τιμής τα 23.000 ευρώ
Peugeot - Toyota
ΜΟΤΟ