ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Η ειδική επιδότηση της Mercedes-Benz Ελλάς υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος DriveGreen Welcome Electricity και ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες Mercedes-Benz ή smart EQ & ELPEDISON. Τα δωρεά χιλιόμετρα για το smart EQ φτάνουν στα 1.400 ανά μήνα!

Δωρεάν χιλιόμετρα για τα ηλεκτροκίνητα Mercedes-Benz & smart EQ

34.033 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2020)

Η συνεργασία Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON προσφέρει κάθε μήνα πολλά εντελώς δωρεάν χιλιόμετρα στους αγοραστές των αμιγώς ηλεκτρικών & Plug-in υβριδικών μοντέλων Mercedes-Benz και smart EQ.

Mercedes-Benz σημαίνει καινοτομία και πρωτοπορία όχι μόνο στην τεχνολογία και την εξέλιξη του αυτοκινήτου, αλλά και στα προνόμια αγοράς του. Έτσι, η ελληνική αντιπροσωπεία με μια μοναδική κίνηση επιδοτεί μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας (kWh), που καταναλώνει ο αγοραστής για τη φόρτιση αμιγώς ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz και smart EQ. Αυτό είναι εφικτό μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος DriveGreen Welcome, το οποίο έχει αναπτύξει η Mercedes-Benz Ελλάς μαζί με την ELPEDISON, τον στρατηγικό της συνεργάτη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Το εν λόγω πρόγραμμα  εξελίχθηκε κατάλληλα με στόχο την παροχή ξεχωριστών προνομίων σε όσους αγοραστές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ηλεκτροκίνηση.
 
Πως ωφελείται ο αγοραστής;
Η ειδική επιδότηση της Mercedes-Benz Ελλάς υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος DriveGreen Welcome Electricity και ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες Mercedes-Benz ή smart EQ & ELPEDISON εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
  • Ο πελάτης να έχει αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-in υβριδικό όχημα Mercedes-Benz ή smart EQ από 01.01.2020 έως 31.12.2020
  • Ο πελάτης να έχει συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την ELPEDISON και να διαθέτει οικιακό μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος.
Πόσα δωρεάν χιλιόμετρα προσφέρονται;
Η σπέσιαλ επιδότηση από τη Mercedes-Benz Ελλάς σε ηλεκτρική ενέργεια (kWh) έρχεται να προστεθεί στις δωρεάν 40 kWh ανά μήνα που προσφέρει ήδη η ELPEDISON μέσω  του προγράμματος DriveGreen Welcome Electricity και μεταφράζεται, ενδεικτικά, σε  δωρεάν χιλιόμετρα (ο υπολογισμός γίνεται με βάση τη μέγιστη αυτονομία του οχήματος) οδήγησης ανά μήνα, για κάθε ηλεκτροκίνητο μοντέλο της πολυτελούς φίρμας ως εξής:
  • smart EQ, 1.400 χιλιόμετρα/μήνα (190 kWh/μήνα Δωρεάν)
  • Mercedes-Benz EQC, 1.250 χιλιόμετρα/μήνα (240 kWh/μήνα Δωρεάν)
  • Mercedes-Benz Plug-In υβριδικά, 650 χιλιόμετρα/μήνα ( 140 kWh/μήνα Δωρεάν)
Η προαναφερόμενη επιδότηση που προσφέρει η Mercedes-Benz Ελλάς σε συνδυασμό με τις δωρεάν kWh που προσφέρει η Elpedison καλύπτουν μεγάλο μέρος από τις ετήσιες ανάγκες καταναλισκόμενης ενέργειας στα αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-in-υβριδικά οχήματα Mercedes-Benz ή smart EQ, γεγονός που αποτελεί σημαντικό όφελος για τον πελάτη. Η διάρκεια της ειδικής επιδότησης είναι ένα έτος από την ημερομηνία ενεργοποίησης της προωθητικής ενέργειας και αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση για όσους επιλέγουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτροκίνητο μοντέλο Mercedes-Benz και smart EQ! Για περισσότερες πληροφορίες και τις προϋποθέσεις ένταξης στο  πρόγραμμα DriveGreen Welcome, μπορείτε να καλέσετε στο 18128 ή να στείλετε e-mail στο [email protected].

FORD
POSO KALO TO ID BUZZ CARGO