Τιμές με Leasing

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ανανέωσε μέχρι το 2027 με το WRC

1.377 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2024)
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ανανέωσε μέχρι το 2027 με το WRC

- Από το 2025 θα επιστρέψει στις αρχές του καλοκαιριού
- Παραμένει μεγάλος χορηγός η ΕΚΟ
- Εδώ και 4 χρόνια στα σαλόνια του WRC μετά από μακρά απουσία

Παραμένει μεγάλος χορηγός η ΕΚΟ

Την παραμονή του στα σαλόνια του WRC, κλείδωσε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αφού πρόκειται να βρίσκεται στο καλεντάρι του Παγκόσμιου πρωταθλήματος  για ακόμα 3 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η Motorsport Greece και η WRC Promoter τα βρήκαν σε όλα και έτσι το «ράλλυ των Θεών» θα εξακολουθεί να είναι σταθμός του παγκόσμιου πρωταθλήματος μέχρι το 2027. Στο πλάι του Ράλλυ Ακρόπολις θα παραμείνει και η ΕΚΟ ως Χορηγός Ονόματος και Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, αφού επέκτεινε τη συνεργασία της για άλλα δυο χρόνια με αυτό, τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Από το 2025 θα επιστρέψει στις αρχές του καλοκαιριού

Μάλιστα, τα καλά νέα για τους ρομαντικούς φίλους του WRC δεν σταματάνε εκεί. Από το 2025 και μετά το EKO Ράλλυ Ακρόπολις θα θυμίζει τα «παλιά»… αφού οι δύο εταιρείες υπεύθυνες για τη διοργάνωση του, συμφώνησαν για την επιστροφή του αγώνα στη παραδοσιακή του ημερομηνία στις αρχές του Ιουνίου.

Εδώ και 4 χρόνια στα σαλόνια του WRC μετά από μακρά απουσία

Το «ράλλυ των Θεών» επέστρεψε στον μαγικό κόσμο του WRC μετά από μακρά απουσία και μετράει 4 χρόνια επιτυχιών, ενώ φέτος έχει προγραμματιστεί για τις 5-8 Σεπτεμβρίου. Μετά από τις υπερειδικές στη πλατεία Συντάγματος, στο sold out ΟΑΚΑ και τέλος στη Πλατεία Νερού όλοι περιμένουν να μάθουν για την φετινή, η οποία όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

NEO TRANSIT CUSTOM
SAILUN KAINOTOMIA