ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η έκδοση παραγωγής του EQ θα είναι το πρώτο από τα 10 και πλέον πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα που θα λανσάρει η Mercedes μέχρι το 2025.

Η έκδοση παραγωγής του EQ θα είναι το πρώτο από τα 10 και πλέον πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα που θα λανσάρει η Mercedes μέχρι το 2025.

Εξ ολοκλήρου Γερμανικό EQ

2.815 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Η Daimler δήλωσε και επίσημα πως η γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Mercedes-Benz, θα κατασκευάζεται στα υπάρχοντα εργοστάσια στη Γερμανία και μέχρι το 2025 θα έχει λανσάρει τα πρώτα της μοντέλα.

Η Daimler σχεδιάζει να εισέλθει στη κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, κατασκευάζοντας τα μελλοντικά μοντέλα στις εγκαταστάσεις της Mercedes και να γίνει ενσωμάτωση με τα αυτοκίνητα που διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο επικεφαλής παραγωγής της Mercedes-Benz, Markus Schaefer, υποστήριξε μέσω των δηλώσεών του πως με αυτό τον τρόπο, η μάρκα θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της ηλεκτρικής κίνησης, περιορίζοντας παράλληλα, σημαντικά την απαιτούμενη επένδυση.
Η Daimler τόνισε πως η Mercedes-Benz και η Smart θα παρουσιάσει πάνω από 10 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025, με τα οχήματα μηδενικών εκπομπών να αντιπροσωπεύουν το 15%-25% των συνολικών πωλήσεων της Mercedes.
Το πρωτότυπο με την ονομασία Generation EQ, απεικονίζει τα σχέδια της μάρκας για το ηλεκτροκίνητο μέλλον, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει και το ευρύτερο μέλλον της αυτοκίνησης. 

H εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει κεφάλαια ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων και παράλληλα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων «πιέζουν» έτσι ώστε η κατασκευή να παγιωθεί στη Γερμανία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LINGLONG VS UNIROYAL