ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Mercedes Benz B-Class Edition B
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes Benz B-Class Edition B

Εξοπλίζεται η B-Class

2.262 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Η Γερμανική εταιρεία ανανεώνει την B-Class με τεχνολογικές λειτουργίες τελευταίας γενιάς, θέλοντας έτσι να δώσει έναν φρέσκο «αέρα», στο ξεχασμένο από πολλούς, μοντέλο της.

Είναι γεγονός πως η Mercedes-Benz B-Class θεωρείται το πιο «παραμελημένο» μοντέλο της γερμανικής φίρμας, αλλά παρ`όλα αυτά, η Daimler δεν το έχει ξεχάσει και για αυτό παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο πακέτο ανανέωσης.

Mercedes Benz B-Class Edition B

Mercedes Benz B-Class Edition B

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η εξοπλιστική έκδοση ονομάστηκε Edition B και περιλαμβάνει μια σειρά προαιρετικών χαρακτηριστικών, η οποία διατίθεται για όλες τις εκδόσεις της B-Class.
Ανάμεσα στα βασικά στοιχεία συμπεριλαμβάνεται το GPS της Garmin, υποβοήθηση παρκαρίσματος, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, νέο ηχοσύστημα το οποίο έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το σύστημα πλοήγησης και υψηλής απόδοσης προβολείς LED.
Σε αντίθεση με αντίστοιχα εξοπλιστικά πακέτα της Mercedes-Benz σε άλλα της μοντέλα, στο Edition B δεν υπάρχουν εξωτερικές αναβαθμίσεις, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι πελάτες θα είναι σε θέση να απολαύσουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά, χωρίς να τα «γνωρίζει» κανείς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

JEEP
PROTATHLITES EGGYHSEON