Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έρευνα: «Βάλτε φορτιστές σε κάθε δρόμο για τα ηλεκτρικά»

Έρευνα: «Βάλτε φορτιστές σε κάθε δρόμο για τα ηλεκτρικά»

2.075 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2022)

Έρευνα που διενεργήθηκε από επιχειρηματικούς ομίλους επισημαίνει την ανάγκη για περισσότερους φορτιστές ενόψει της απαγόρευσης της βενζίνης και του diesel στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2030.

Αυξάνονται με φρενήρη ρυθμό τα ηλεκτρικά, οι φορτιστές όχι και τόσο

Δεκαπλάσια αύξηση των σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων απαιτείται στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με μια νέα προειδοποίηση από βιομηχανικούς ομίλους λόγω των ολοένα και αυξανόμενων πωλήσεων που πετυχαίνουν τα ηλεκτρικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αύξηση των φορτιστών λόγω της απαγόρευσης βενζίνης και diesel το 2030

Σε έκθεσή τους ζητούν να υπάρξει σημαντική αύξηση στον ρυθμό ανάπτυξης των υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ενόψει της απαγόρευσης της πώλησης νέων αυτοκινήτων βενζίνης και diesel το 2030. Η έκθεση, με τίτλο «Πώς να καλυφθούν οι ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών του Ηνωμένου Βασιλείου έως το 2030 », έχει δημοσιευτεί από την εταιρεία Connected Curb με τη συμμετοχή εταιρειών που ειδικεύονται στα οικονομικά, τις υποδομές, την ενέργεια καθώς και φιλανθρωπικής οργάνωσης Motability.

Οι αργοί και οικονομικοί φορτιστές η καλύτερη λύση

Οι δημόσιοι φορτιστές πρέπει να εγκατασταθούν σχεδόν σε κάθε δρόμο της χώρας, λένε τα ευρήματα της έκθεσης. Η έρευνα δείχνει ότι 8 στους 10 οδηγούς χρειάζονται αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή φόρτιση στο δρόμο στο σπίτι για να τους πείσουν να γίνουν ηλεκτροκίνητοι. Η έκθεση διαπιστώνει επίσης ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους οδηγούς με αναπηρίες, η πλειονότητα των οποίων δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Υποδηλώνει ακόμα ότι η ευρεία διαθεσιμότητα πιο αργών, χαμηλότερου κόστους και χαμηλότερης τεχνολογίας «αργών» φορτιστών 7 kW θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος επίλυσης των ελλείψεων σε σημεία φόρτισης του Ηνωμένου Βασιλείου, από την εγκατάσταση μικρότερου αριθμού ισχυρότερων φορτιστών ταχείας φόρτισης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY