Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Έτσι θα πουλήσει το Project Trinity η VW

1.698 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2021)

Το Project Trinity είναι γνωστό πως αποτελεί την επερχόμενη ηλεκτρική ναυαρχίδα που ετοιμάζει η Volkswagen και σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ξετυλίγουν ακόμα περισσότερο το «κουβάρι» του μυστηρίου των χαρακτηριστικών του μοντέλου.

Για πρώτη φορά το Project Trinity ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ενώ τον Μάρτιο είδαμε την πρώτη επίσημη εικόνα teaser της ηλεκτρικής ναυαρχίδας που ετοιμάζει η VW. Σήμερα βρετανικά μέσα ενημέρωσης καταπιάνονται με το εν λόγω αυτοκίνητο αναφέροντας νέες πληροφορίες για το κορυφαίο μοντέλο της Volkswagen που αναμένεται να ηγηθεί της επόμενης γενιάς αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών ρύπων.
 
Το Project Trinity θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα του Volkswagen Group που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα Scalable Systems (SSP) και θα χαρακτηρίζεται σχεδιαστικά από στοιχεία που βλέπουμε σε crossover, hatchback και sedan μοντέλα. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, η VW θα πουλήσει το όχημα σε μία στάνταρ έκδοση υλικού και από κει και πέρα θα παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα μέσω του προηγμένου λογισμικού να ξεκλειδώσουν τις επιμέρους δυνατότητες που αυτοί επιθυμούν. Παράλληλα θα υπάρχουν και έξτρα δυνατότητες που θα προσφέρονται με επιπλέον κόστος και θα εγκαθίστανται μέσω ασύρματων ενημερώσεων (over-the-air).
 
Αρχικά, το Project Trinity θα λανσαριστεί με αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης επιπέδου 2, ενώ λέγεται πως μέσω των ενημερώσεων του λογισμικού θα μπορέσει να φτάσει έως και το επίπεδο 4. Μόλις το πιο προηγμένο λογισμικό είναι έτοιμο, το αυτοκίνητο θα μπορεί να οδηγεί μόνο του σε αυτοκινητόδρομους κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών, με την προϋπόθεση πως θα υπάρχει η απαραίτητη υποδομή.
 
Τέλος, αναφορικά με το πλάνο της VW, το Project Trinity αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026 με το αρχικό κόστος απόκτησης να βρίσκεται περίπου στις 35.000 ευρώ.

Mercedes
OPEL