ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Audi TT Sportback Concept
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi TT Sportback Concept

Φήμες για «μεγάλο» TT

1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Audi εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα TT Sedan, βάσει του Concept που είχε παρουσιάσει πριν κάποια χρόνια, αλλά ακόμα και αν αληθεύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνδυαστεί με την έλευση της επόμενης γενιάς του ΤΤ.

Η Audi, το 2014 είχε παρουσιάσει ένα Concept μοντέλο, το TT Sportback, μια 5πορτη έκδοση του γερμανικού Coupe. Tο αποτέλεσμα της μίξης αυτής, ήταν αρκετά ικανοποιητικό καθώς το «μεγάλο» TT, θα μπορούσε να γίνει ένας αξιόμαχος αντίπαλος της Mercedes CLA.

Audi TT Sportback Concept

Audi TT Sportback Concept

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τελικά το πρωτότυπο μοντέλο δεν έλαβε τη κατάλληλη έγκριση και έτσι δεν μπήκε στη γραμμή παραγωγής, αφού εκ των υστέρων η Audi έδωσε όλο το βάρος στο Α3.
Ίσως προς το παρόν, να είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι «ονειρεύονται» ένα Sedan βασισμένο στο TT, αλλά το Concept που παρουσιάστηκε πριν 3 χρόνια αντλούσε τη σχεδίαση του ΤΤ εκείνης της περιόδου, κάτι το οποίο σημαίνει πως εάν ποτέ κατασκευαστεί το Sedan, θα πρέπει να μοιάζει με το ΤΤ της επόμενης γενιάς.
Φυσικά θα πρέπει να υπολογίσει κανείς και τη στροφή των αυτοκινητοβιομηχανιών, προς την ηλεκτρική πηγή τροφοδότησης των αυτοκινήτων, κάτι που συνεπάγεται ακόμη περισσότερο χρόνο και μελέτη κατασκευής του TT Sportback.
Ωστόσο σύμφωνα με φήμες, υπάρχει η πιθανότητα να μπει στη γραμμή παραγωγής το TT Sedan, αλλά στην επόμενη γενιά του μοντέλου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO